Ce să faci ca bărbatul să se îndrăgostească de tine pentru totdeauna

Nouă, femeilor, ne este frică să nu alegem omul nepotrivit. Dar și bărbații au aceeași frică. Atunci contează atitudinea ta, felul tău de a fi. Fă-l să se îndrăgostească de zâmbetul tău sincer. 

Fă-l să se îndrăgostească de tine când ești tristă sau obosită și plictisită, nu doar când ești fericită. El trebuie să te vadă naturală, simplă și firească. Dacă se va îndrăgosti de naturalețea ta, va rămâne cu tine. 

Fă-l să se îndrăgostească de tine când faci ceea ce iubești.

Dansezi la bucătărie, cânți în baie, sau mânânci înghețata preferată. Toate aceste mărunțișuri ne fac unici. Dacă bărbatul din viața ta te urmărește în astfel de momente, cu siguranță își va aminti de tine cu drag și-ți va iubi firescul. 

Fă-l să se îndrăgostească de tine când ai propria părere, nu doar când ești de acord cu tot ce spune el.

E foarte ușor să iubești omul care mereu este de acord cu tine. Nu există stres, nu există pericol. Fă-l să se îndrăgostească de tine atunci când explici așa cum gândești, când demonstrezi că decizia ta este mai bună ca a lui. Încrederea în sine este un lucru incredibil și bărbații sunt cuceriți de ea. 

Fă-l să se îndrăgostească de tine atunci când îl privești.

Culoarea ochilor tăi și felul în care îl privești nu mint niciodată. Ochii nu mint niciodată. Dacă îl iubești și vrei să fie al tău, fă-l să se îndrăgostească de privirea ta. 

Dacă el te va accepta așa cum ești, dacă îl vei face să se îndrăgostească nu doar de frumusețea ta, dar și de neajunsurile tale, să știi că el va fi al tău. Pentru totdeauna.

Sursa :