Ce să faci ca un bărbat să se îndrăgostească de tine pentru totdeauna

Ne-am obișnuit să asociem iubirea cuiva cu declarații impresionante, cu dovezi și gesturi evidente. Vrem totul sau nimic, vrem atașament și încredere, fără a clarifica pentru noi ce înseamnă atașamentul. Din acest motiv un om bun poate pleca la fel de repede.

Îl iubești, vrei să-l ai aproape pentru toată viața, vrei să te iubească cu pasiune, să-ți fie fidel, un bun prieten. Să știi că nu ai nevoie de lucruri incredibile pentru a-l convinge să aibă sentimente pentru tine. De fapt, nici nu trebuie să încerci să forțezi lucrurile.

El nu se va îndrăgosti la comandă, presat de anumite circumstanțe. Poate că va fi atras de un fel de a fi, de anumite jocuri și acțiuni făcute intenționat, dar ele nu vor păstra alături un bărbat bun.

În schimb, îl poți face să se îndrăgostească prin comportamentul tău. Având o atitudine demnă și corectă vei transmite un mesaj simplu: sunt gata să te iubesc atât de mult, sunt gata să îți ofer inima mea, cunoaște-mă, înțelege-mă.

Un bărbat bun va fi plăcut surprins să îți descopere valorile corecte, să știe că nu lași pe oricine să calce pragul sufletului tău. Ai anumite principii, impui anumite limite, anume pentru a dezvolta o relație sănătoasă.

Îl vei provoca să se îndrăgostească de tine prin felul în care comunici. Fără a bârfi pe cineva, fără a judeca și a condamna, vei vorbi deschis despre emoțiile tale. Vei asculta la rândul tău omul de alături, vei construi în timp, nu superficial.

Îl vei provoca să fie sincer

Îl apropii și mai mult de tine prin naturalețea și gingășia ta. Toate acele tentative de suprafață de a-l cuceri se vor sfârși cu eșec. Doar bărbații slabi, în căutarea unei aventuri de scurtă durată, vor accepta jocul. Nu și bărbații asumați.

Un bărbat corect se îndrăgostește de sinceritatea unei femei. De blândețea sufletului ei, de felul empatic cu care tratează lucrurile. Se îndrăgostește de acele momente simple, dar frumoase, care îi rămân în minte.

Când râzi la glumele lui, când îl provoci să facă un lucru nebunesc, când îți argumentezi cu multă energie opinia, când dansezi în mijlocul străzii, fără să-ți pese de cei din jur. Când ai și tu stângăciile tale, atât de drăguțe.

El se îndrăgostește de momentele când îi ești aproape, atunci când toți ceilalți se vor îndepărta. Când vei insista să îți vorbească sincer despre trecutul său, despre lucrurile pe care le ține ascuns în suflet. Vei spune că doar așa te poți apropia de el și te va crede.

El se îndrăgostește în timp, când își dă seama că poate avea încredere în tine, că tu ești femeia lângă care se simte autentic, alături de care nu trebuie să pară neapărat cel mai puternic și cuceritor. Se îndrăgostește de zâmbetul tău inconfundabil.

Nu forța lucrurile. Vei găsi acel bărbat bun, care se va îndrăgosti de lumea ta multicoloră, de nebunia ta, va dori să o trăiți împreună, să îți ofere singuranță și iubire, pentru toată viața.

© De Vorbă cu Tine