Ce nu trebuie să faci, ca bărbatul bun pe care îl iubești să nu plece

Bărbații pleacă. Pleacă în tăcere sau trântind uși. Unii se întorc. Despre relația cu un bărbat s-au scris o mulțime de cărți și s-au oferit nenumărate sfaturi. Unele sfaturi te pot ajuta cu adevărat să păstrezi iubirea.

Iată ce nu trebuie să faci, ca bărbatul bun pe care îl iubești să nu plece:

Nu tăcea

Bărbații nu pot citi gânduri. De aceea nu există nimic mai simplu decât să îți exprimi clar gândurile. Bărbatul nu poate să citească din privirea ta toate informațiile și să stabilească unde a greșit.

Nu critica

Pentru un bărbat, fiecare comentariu neplăcut la adresa lui este ca o sare pe rană, fiecare frază negativă este ca un cui în relația voastră. Cuvintele amabile fac mult mai mult bine ambilor.

Nu fi tristă!

Atunci când trăiți împreună de ceva timp, tristețea își pierde din relevanță. Desigur că nimeni nu poate zâmbi ziua întreagă, dar nici un bărbat nu va accepta să vadă lângă el o persoană veșnic tristă. Zâmbește vieții.

Nu face observații la infinit

Da, te deranjează șosetele aruncate peste tot, vasele murdare din chiuvetă. Dar pentru a-ți exprima nemulțumirile într-o relație există comunicarea, nu reproșul constant.

Nu-l presa

Gelozia extremă dăunează relației. La fel și învinuirile contante, remarcile acide și stabilirea constantă a unui termen limită. Dacă veți fi sinceri și liberi, vei ști prima atunci când se va întâmpla ceva.

Relațiile bazate pe parteneriat implică o cooperare din ambele părți, cu un efort egal. Dacă vrei să păstrezi o relație, implică-te, construiește.

Doar atunci când unul din parteneri decide să plece, nimci nu te va ajuta. Când iubirea pleacă, nu are rost să păstrezi o persoană.

Sursa :