Ce nu i-ai oferi unei femei, ea îți oferă mai mult. Tu îi dai iubire – ea îți aduce pe lume un copil. Tu îi construiești o casă – ea îți oferă confortul din ea. Tu o asiguri cu produse – ea îți face o cină gustoasă. Tu îi zâmbești – ea îți oferă inima ei

Alături de femeia pe care o iubești, toate lucrurile merg în plus. Alături de femeia care te iubește, nimic nu e imposibil. Încearcă să construiești o lume întreagă cu o femeie indiferentă și te vei lovi într-o zi de niște cuvinte reci și de marginea unui pat, la fel de rece. Încearcă să oferi totul cuiva căruia nu-i pasă și nu vei avea nimic. În schimb, alături de o femeie iubitoare care știe ce vrea de la relația voastră, care e gata să fie alături la bine și greu vei găsi toate lucrurile la locul lor. Voi doi veți fi fericiți, ea va fi împlinită și va căuta să ofere mult mai mult decât oferi tu. Pentru că o femeie înțeleaptă alături de bărbatul potrivit devine o sursă nesfârșită de dragoste, fericire și nebunie.

Ce nu i-ai oferi unei femei, ea îți oferă mai mult. Ea doar vrea să știe că nu iubește singură și că nu va fi nevoită să lupte doar ea pentru fericirea voastră. În rest, femeia știe unde să adauge și de unde să ia, cum să unească lucrurile și ce să spună omului ei ca momentele grele să treacă mai repede iar cele fericite să crească altele de același fel. O femeie nu împarte dragostea unui bărbat, ci o înmulțește cu fiecare îmbrățișare, cu fiecare gest sau cuvânt spus la timpul potrivit. Bărbații nu vor refuza să le facă pe femeile lor fericite, dacă vor ști că în spatele lor nu stă interesul, reproșurile sau alt bărbat. Femeile la rândul lor vor iubi un bărbat dacă vor găsi la el încredere, siguranță pentru viitor și responsabilitate.

Ce nu i-ai oferi unei femei, ea îți oferă mai mult. Cert că nu unei frustrate, fetițe sau doamne de bani gata, ci unei femei. Responsabilă și ea de dragostea ce o poartă și încrezută în relația voastră. Atunci ea se va implica total. Va aștepta omul ei acasă, cu liniștea și căldura mult dorită. Va fi îngrijorată când ceva nu-i merge bine și va căuta să susțină. Va fi mereu acolo, alături, singurul om căruia el i-ar încredința viața și nu s-ar îndoi o clipă. Ea va oferi mai mult, pentru că va gândi mai mult. Va gândi deja viitorul vostru, cum va fi cu o familie și copii. Nu va dispera când ceva ar merge prost. Pentru că va fi iubita sau soția lui, deci o femeie încrezută în dragoste și puternică. Ea va oferi mai mult, pentru că va primi mai mult.Pentru că așa este o femeie iubită și deja așezată la casa ei: mereu dorind să fie mai bine, mai corect, mai din dragoste.

Ce nu i-ai oferi unei femei, ea îți oferă mai mult. Tu îi dai iubire – ea îți aduce pe lume un copil. Tu îi construiești o casă – ea îți oferă confortul din ea. Tu o asiguri cu produse – ea îți face o cină gustoasă. Tu îi zâmbești – ea îți oferă inima ei. – citat cu autor anonim