– Ce ne va aduce noul an? – 366 de şanse noi pentru a demonstra cât de mult iubim

Oare nu dragostea ne motivează să mergem mai departe? Oare nu emoţiile sincere ne provoacă să vedem dincolo de aparenţe? Oare nu omul drag ne face să luptăm şi să demonstrăm cât de mult iubim? Acum întreabă-te: ce ţi-ai dorit în noaptea dintre ani? Să ai bani mai mulţi? Să avansezi în carieră? Să devii celebru? Sau să ai şansa ca în fiecare zi din anul care vine să poţi fi alături de omul drag şi să-l faci să simtă cât de mult îl iubeşti. Şi asta să fie reciproc.

Ne ciocnim de propriile interese şi pofte mărunte şi uităm să ne dorim cele mai importante lucruri. Vrem să ajungem cineva, undeva, dar nu facem decât să deviem de la ce ne-am dori cu adevărat. Iar noi vrem să fim iubiţi. Vrem să nu fim trădaţi. Vrem să trăim fericiţi alături de cineva. Atunci oare nu anume spre asta trebuie să tindem? Oare nu trebuie să muncim la realizările noastre emoţionale? Nu, fericirea nu vine din senin şi dacă vrei să trăieşti o dragoste reciprocă, trebuie să mai şi demonstrezi ceva.

Iar fiecare demonstraţie să nu fie forţată. E ca şi cum ai face ceea ce-ţi place, iar acest lucru ar fi apreciat de omul drag. A început un nou an. Un an în care avem 366 de zile să-l facem fericit pe omul pe care îl iubim şi prin asta să fim şi noi fericiţi. Sunt 366 de şanse să fim mai buni, mai iubitori, mai aproape, mai de încredere şi prin asta să fim mult mai împliniţi. Avem atât de multe ocazii să luptăm pentru dragostea noastră şi să o păstrăm pe cea pe care o avem. Ce mai staţi?

Foto: imagenesgt.com