Ce înseamnă pentru un bărbat „te iubesc” la fiecare etapă a relației

Iubirea este o călătorie fără sfârșit, care este mult mai importantă decât destinația. Fiecare pas făcut pe această cale ne schimbă extrem de mult. Iubirea nu este și nu trebuie să fie un scop pentru care să lupți doar o singură dată.

Nu, mai degrabă iubirea este o călătorie fără sfârșit care oferă destinații surpriză. Drumuri cu pante alunecoase, trecători cu multe primejdii. Fiecare pas pe această cale te va schimba atât de mult, că nu te vei mai recunoaște. De aceea, când spui cuiva „Te iubesc”, aceste cuvinte capătă un cu totul alt sens atunci când sunt rostite aceleiași persoane după o anumită perioadă de timp.

În această frază pot exista o mulțime nuanțe mici: modul în care o pronunți, locul unde o faci, felul în care simți ceea ce spui. Un lucru rămâne neschimbat: iubirea sinceră care mereu se pronunță la fel. Ce înseamnă această frază în diferite etape ale relației tale?

3 luni de relație: „Este distractiv, îmi place încotro merge relația”

Potrivit standardelor unei relații pe termen lung, trei luni este un început de călătorie împreună. Când spui: „Te iubesc” la această etapă a relației tale, este ca și cum ai spune că iubești această noutate din viața ta. 3 luni de relație este o perioadă scurtă și există multe alte lucruri care au durat mult mai mult. De aceea încă nu ești sigur că această relație este ceea de ce ai nevoie. Încă nu ai ajuns să-ți dai seama dacă asta e iubirea cea mare. Totuși e cea care te face acum să te simți minunat și special.

4 luni de relație: „Dacă vrei și tu, sunt gata să încerc ceva neobișnuit cu tine”

În acest moment al relației începi să simți o încredere aparte în partenera ta. Ești gata să încerci ceva nou cu ea, ceea ce nu ai face cu o persoană pe care nu o iubești. Îți deschizi treptat sufletul în fața partenerei și simți că te descurci foarte bine. În acest caz, „Te iubesc” ar însemna că îi ceri persoanei dragi să te ajute să ieși din zona ta de confort. Aceste cuvinte înseamnă că în relația cu ea te simți foarte confortabil și în siguranță. Ești gata să experimentezi în mod deschis dorințele cele mai secrete.

5 luni de relație: „Ești foarte importantă pentru mine”

Momentele în care doar te distrai se apropie de sfârșit și îți dai seama că vrei ceva mai mult cu această persoană. Acum aceste cuvinte de dragoste ar însemna că această persoană este foarte importantă pentru tine și te pregătești să creezi un loc permanent pentru ea în viața ta. Dar încă nu e totul decis: încă te mai întrebi uneori dacă nu vei suferi din cauza ei, dacă te iubește cu adevărat la fel cum o iubești și tu.

6 luni de relație: „Ne simțim foarte bine împreună”

Acum nu ai nici cea mai mică îndoială că vă iubiți cu adevărat. Ești uimit de ceea ce le spune ea altora despre tine, îți plac pozele în care sunteți împreună și pe care ea le pune pe rețelele de socializare. Această treaptă a dezvoltării relației tale înseamnă mult mai mult acum. Începi să afli cât mai multe despre iubita ta și îți place cum ești în această relație.

8 luni de relație: „Urăsc să mă cert cu tine”

Cel mai probabil a apărut și prima ceartă în relația voastră. Dar oricum vă faceți declarații frumoase de dragoste. Cuvintele frumoase pe care i le spui sunt mult mai importante decât orice ceartă. Amândoi înțelegeți că este imposibil să trăiți fără să vă certați, dar dragostea voastră este suficientă pentru a acoperi toate certurile.

9 luni de relație: „Ești cel mai bun prieten al meu”

În această etapă a relației credeți cu tărie că să fiți împreună este mult mai natural decât să fiți separați. Acum declarațiile de dragoste sunt mult mai pline de semnificații reale. Acum aceste declarații merg mult mai departe și îți iubești iubita ca și cum nu ar mai exista timp pentru nimic.

1 an de relație: „Ești lumea mea”

Înțelegi că pur și simplu nu îți mai imaginezi lumea fără iubita din viața ta. Viața ta este atât de plină de ea, că practic ați devenit un tot întreg. Declarațiile de dragoste sunt mult mai complexe decât oricare alte cuvinte spuse până acum. Nu mai simți nici o îngrijorare dacă te iubește sau nu. Și tu ești la fel de sigur de ceea ce simți, pentru că în relația cu ea te simți în siguranță.

Doi ani de relație: ”Mă gândesc la viitorul nostru”

Povestea ta nu se mai limitează doar la felul când v-ați cunoscut. Acum toate planurile tale se îndreaptă spre viitor, ești foarte sigur de relația voastră și știi că doar împreună veți depăși orice necaz și viața voastră va fi una minunată. Vrei să aveți o relație sănătoasă și ești gata să sacrifici mult pentru asta. Acum, declarațiile de dragoste sunt pline de sinceritate și respect.

Trei ani de relație: „Vreau ca totul să devină oficial”

Acum ești pregătit să faci următorul și cel mai serios pas. Acum, prin declarațiile de dragoste vrei să spui doar un singur lucru: că ești pregătit ca relația ta să devină una permanentă, că vrei să împărtășești cu iubita ta absolut totul, că vrei să fii ultimul și unicul partener al ei până la sfârșitul vieții. Prin toate aceste declarații îi vorbești ei despre felul cum înflorește sufletul tău și despre cât de fericit ești alături de ea.

Patru ani de relație: „De nedescris”

Folosim cuvintele pentru a exprima sentimentele pe care le purtăm în inimă. La această etapă crezi că nici un cuvânt nu se potrivește pentru a descrie ce simți. Acum adevăratul sens al relației tale stă adânc în inima ta. Dragostea pătrunde în fiecare celulă a ființei tale. Toate acestea nu mai pot fi exprimate în cuvinte.

Sursa :