Ce înseamnă cu adevărat familia pentru o femeie, potrivit semnului ei zodiacal

Familia este cu siguranță foarte importantă, dar nu fiecare îi oferă prioritate. Pentru cineva familia este ceva sfânt, pentru altcineva este o sursă de satisfacție și împlinire, iar pentru alții nu are însemnătate deloc.

Cum să îți dai seama ce înseamnă familia pentru o femeie? Întregul adevăr ți-l vor spune aștrii.

Berbec: se îndrăgostește ușor, dar este sinceră

Înainte de mariaj femeia Berbec se implică în relații neserioase, cărora rapid le pune capăt. Însă odată ce întâlnește bărbatul potrivit, ea își orientează toată forța și voința pentru a crea o familie fericită și armonioasă. Ea nu va ierta adulterul, dar nici nu va înșela. Ea este foarte sensibilă și emoțională, de aceea are nevoie de multă atenție din partea soțului.

Taur: veselă și pragmatică

Deși pare foarte veselă întotdeauna, ea tratează căsnicia foarte serios. Ea este o soție extraordinară și o mamă grijulie. Pentru ea este important să se simtă iubită, altfel ea va deveni apatică, irascibilă.

Gemeni: romantică și binevoitoare

Odată ce devine mamă, femeia Gemeni se dedică complet creșterii și educației copiilor. Într-un mariaj, pentru ea este importantă starea financiară, deși nu neglijează și valorile spirituale. Ea este foarte ospitalieră, de aceea întotdeauna te vei simți bine ca un oaspete la ea în casă.

Rac: pasională și afectuoasă

Femeia Rac va oferi pasiune relației conjugale. Ea este foarte sensibilă și destul de posesivă. Există riscul ca după nașterea copiilor, ea să își neglijeze soțul în favoarea lor.

Leu: inteligentă și pretențioasă

Pentru femeia Leu mariajul este sursa iubirii și stabilității materiale. Ea este foarte feminină, întotdeauna arată bine, este inteligentă și mereu își susține soțul pentru ca acesta să își atingă scopurile propuse.

Fecioara: hotărâtă și atentă la detalii

Fecioara știe să economisească și este pedantă în ceea ce ține de curățenie și sănătatea familiei. Ea nu este o fire prea romantică, dar acest lucru este compensat de abilitatea ei de a te face să te simți calm, comod și iubit lângă ea.

Balanța: sentimentală și sensibilă

Pentru ea, într-o relație sunt foarte importante gesturile romantice. Ea poate fi foarte geloasă și va cere neîncetat afecțiune din partea soțului.

Scorpion: activă și pasională

Femeia Scorpion va tinde să înlăture banalitatea din viața ei. Ea va căuta să experimenteze senzații noi și într-un mariaj. Își va adora soțul mai mult decât copiii.

Săgetător: inteligentă și puternică

Ea nu este romantică sau sentimentală, dar te va ajuta în cele mai dificile momente. Ea va pretinde dreptul la libertate și nu te va stresa cu certuri sau gelozie.

Capricorn: dură și o gospodină bună

Ea poate fi cinică, chiar și agresivă, criticându-i pe toți din jur. Cu toate acestea, ea va asigura comoditatea casei. Ea consideră că acest lucru este necesar pentru a te simți fericit.

Vărsător: grijulie și sârguincioasă

Pentru ea este extrem de importantă o stare financiară bună. Ea nu va putea trăi în sărăcie. Va avea grijă ca întotdeauna casa să fie curată, iar copiii și soțul fericiți.

Pește: sinceră și calmă

Ea știe să ofere iubire și nu ezită să facă acest lucru. Gătește gustos. Într-un mariaj, pentru ea sunt importante armonia și liniștea spirituală.

Sursa :