Ce înseamnă cu adevărat dragostea pentru fiecare semn zodiacal

Iubirea este un sentiment puternic şi poartă pentru fiecare din noi propriul său semn, destin şi propriile senzaţii. Să vedem ce înseamnă iubirea pentru fiecare semn zodiacal:

Berbec

Reprezentanţii acestui semn zodiacal sunt predispuşi să ia decizii bruşte cu privire la persoana cu care doresc să fie într-o relaţie. Ei au o relaţie emoţională cu partenerul chiar de la prima vedere. Problemele în relaţie încep atunci când pasiune iniţială începe să slăbească.

Dacă Berbecul nu reuşeşte să reînvie această scânteie, el decide să încheie relaţia şi începe să caute altceva mai fierbinte şi mai senzaţional. E foarte important pentru Berbec ca în relaţie focul pasiunii şi al dorinţei să ardă mereu.

Taur

Taurul preferă o relaţie serioasă şi de lungă durată. El adoră stabilitatea şi îi place să ştie la ce să se aştepte de la partener şi de la relaţia lor. Pentru Taur, loialitatea faţă de partener este foarte importantă, chiar dacă relaţia în sine este puţin plictisitoare.

Chiar şi dacă între Taur şi persoana de lângă el dispare pasiunea, oricum este puţin probabil ca taurul să plece, deoarece nu îi plac schimbările. 

Gemeni

Gemenii sunt foarte schimbători. Da, ei iubesc foarte intens, dar pe de altă parte, sunt foarte capricioşi şi mereu li se schimbă dispoziţia, aşa că nu avem de ce să invidiem persoana de lângă ei. Mulţi dintre Gemeni iubesc să se joace cu focul, flirtează cu cei din jur doar pentru a-şi face partenerul gelos şi pentru a adăuga puţin piper relaţiei.

E foarte important pentru gemeni ca relaţia să fie interesantă şi persoana din viaţa lor să ştie să comunice. Dacă vor vedea că le lipseşte acest lucru, vor căuta pe cineva mai interesant.

Rac

Racii sunt unul din cele mai emoţionale semne ale zodiacului, dar în acelaşi timp nu ştiu cum să facă faţă emoţiilor celorlalţi. Racii sunt cei mai potriviţi candidaţi pentru cei care caută relaţii stabile, pe termen lung.

Deşi această calitate a lor se poate transforma într-o latură întunecată, ei rămân într-o relaţie încă mult timp după ce aceasta s-a consumat. Pur şi simplu Racii nu ştiu cum să se despartă de un partener.

Leu

Leii se disting printr-o inimă mare, puternică şi plină de foc, pe care o oferă partenerului lor fără a sta pe gânduri. Leii iubesc din toată inima. Cu toate acestea, înainte de a-şi găsi sufletul pereche, leii sunt destul de capabili să nu rămână mai mult de o noapte cu cineva.

Dar chiar şi atunci când se îndrăgostesc cu adevărat, adesea ezită să facă primul pas pentru că le este frică să nu greşească în alegerea partenerului. Când Leul îşi doreşte o relaţie reală, el va fi gata pentru acest lucru.

Fecioară

În ciuda tandreţii şi a modestiei exterioare, în adâncul sufletului Fecioara este foarte instabilă şi schimbătoare. Deşi susţine că vrea stabilitate emoţională şi o relaţie serioasă, dacă observă ceva la partenerul său care să o enerveze cu adevărat, Fecioara îl schimbă fără a sta mult pe gânduri.

Fecioara este egoistă şi se gândeşte în primul rând la propria plăcere. Ea va rămâne într-o relaţie doar atât cât îi va convine.

Balanţa

Reprezentanţii acestui semn zodiacal nu iubesc singurătatea. Ei se implică într-o relaţie cu mare uşurinţă. E foarte important pentru cei din zodia Balanţă ca partenerul să îi flateze cât mai des şi să aibă grijă de ei ca în primele zile de cunoştinţă.

Au nevoie să îşi hrănească ego-ul. Cei din zodia Balanţei sunt candidaţi excelenţi pentru relaţii serioase, deoarece caută stabilitate emoţională. Doar că mai înainte de asta, pot foarte bine să joace jocuri: fie te vor aproape, fie te vor îndepărta.

Scorpion

Atunci când Scorpionii iubesc cu adevărat, dau tot ce este mai bun din ei. Încearcă să fie fideli şi chiar reuşesc dacă îşi iubesc partenerul cu adevărat. Însă dacă află că au fost minţiţi sau înşelaţi, nici măcar nu se gândesc la iertare şi încep imediat să se răzbune.

A fi într-o relaţie serioasă cu un reprezentant din zodia Scorpionului nu este chiar atât de uşor, pentru că Scorpionului îi place să aibă totul sub control, chiar şi persoana iubită.

Săgetător

Posibil ca Săgetătorul să fie una din cele mai nepotrivite semne zodiacale pentru o relaţie serioasă. Iar acest lucru nu este deloc pentru că Săgetătorul nu ar dori o astfel de relaţie. El chiar crede că poate fi capabil de o relaţie serioasă.

Doar că, din păcate, doar în teorie. Când vine vorba de practică şi înţelege că va trebui să-şi petreacă cea mai mare parte a timpului liber în compania unei persoane, Săgetătorul începe să se enerveze. Nu îi place monotonia şi plictiseala vieţii de zi cu zi. 

Capricorn

Capricornii sunt printre cei mai buni candidaţi pentru o relaţie serioasă. Însă, implicându-se într-o relaţie, ei iubesc ca totul să meargă conform regulilor. Iar dacă îşi împărtăşesc emoţiile cu cineva şi îşi deschid inima, aşteaptă să primească înapoi acelaşi lucru.

Capricornii sunt excelenţi parteneri în căsătorie, întrucât familia şi copiii devin sensul vieţii lor.

Vărsător

Vărsătorul foarte greu poate fi convins că o căsătorie ar aduce folos. Pentru el, prietenii şi prietenia în sine rămâne a fi pe primul loc. Pentru a rămâne alături de Vărsător, trebuie să îi devii mai întâi prieten, apoi persoana iubită. Plus că mai are şi o fire foarte egocentrică.

Peşti

Peştii se implică cu uşurinţă într-o relaţie serioasă. Sunt nişte romantici incorigibili şi pentru ei e foarte important să obţină suficientă atenţie din partea persoanei dragi. Însă dacă li se va părea că le sunt neglijate nevoile emoţionale, relaţiile cu Peştii se transformă imediat în ceva foarte urât.