fb

Ce înseamnă cu adevărat atunci când visezi că îți înșeli partenerul

Cu siguranță ai auzit că este ceva firesc să te atragă și alte persoane, nu numai partenerul tău. Chiar dacă ești fericit în relație, acest lucru este o normalitate.

Dar există și situații care te pot pune pe gânduri – atunci când visezi că îți înșeli partenerul. Ce înseamnă acest lucru și ce semnificație are pentru viața ta intimă și pentru relație?

Următorii 5 pași te vor ajuta să înțelegi ce înseamnă aceste vise și cum trebuie să acționezi în continuare:

1. Acceptă ceea ce ai visat și fii bun față de tine

Recunoaște-ți slăbiciunile și dorința ascunsă de a cunoaște și de petrece timp intim cu alte persoane – fie în vis sau realitate. Nu nega acest fapt, nu te rușina de ceea ce îți dorești. Nu uita că ești un simplu om. Când vei înceta să te judeci, îți vei înțelege mai bine gândurile și sentimentele.

2. Fă o evaluare în ansamblu a vieții tale și a nivelului de satisfacție pe care ți-o oferă

Visele despre adulter nu neapărat semnifică că în relația actuală există probleme. Ele pot fi expresia altor aspecte ale vieții tale. Evaluează care este nivelul de satisfacție și mulțumire în toate domeniile vieții tale: sănătate, muncă/carieră, modul de viață, domeniul financiar, scopurile și realizarea lor.

Probabil că visele în care îți înșeli partenerul este o reflexie a faptului că nu ești împlinit într-un anumit sens, nu neapărat în relație cu partenerul.

3. Dă-ți seama ce ai simțit în timpul visului

Este important să îți asumi responsabilitatea pentru sentimentele, gândurile și acțiunile tale. Întreabă-te ce ai simțit cu adevărat de-a lungul acelui vis. Poate simți că partenerul nu îți oferă atenție îndeajuns? Poate îți place să știi că alte persoane te consideră o persoană atractivă? Probabil nu îi poți spune partenerului toate nemulțumirile tale, iar toate nevoile nesatisfăcute se transpun în vis.

4. Gândește-te la partenerul tău

Ce sentimente îți provoacă gândurile la partenerul tău? Ești nervos? Te simți rușinat? Te simți vinovat? Dacă partenerul ar avea un astfel de vis, ai vrea ca el să îți povestească de el? Gândește-te de ce lucruri ai nevoie ca să te simți confortabil să îi spui despre acest vis partenerului.

5. Dacă simți o energie sexuală, transfer-o pe relația ta cu partenerul

Advertisement

Dacă acest tip de vise te sperie și nu vrei să vorbești despre asta cu partenerul, atunci transferă toate fanteziile sexuale în dormitor. De ce să eziți să aduci ceva nou în relația voastră?

Source :