Ce faci când iubești doi bărbați: alegi siguranța sau pasiunea?

Dincolo de regulile impuse de societate, trădarea într-o relație dezvăluie latura întunecată a persoanelor care se află într-o goană nebună după pasiune, în numele unei vieți trăite cât mai impetuos cu putință.

Poziția socială, responsabilitățile, presiunile exercitate de cei din jur sau convingerile eronate pot conduce deseori la alegeri de viață nepotrivite, impuse de circumstanțe externe, de expectativele celorlalți sau de gândirea rațională, care înnăbușă vocea sufletului.

E clasicul scenariu al relațiilor în care cel puțin unul din parteneri se trezește într-o bună zi copleșit de frustrare, tristețe și insatisfacție, fără măcar să-și definească în mod clar motivele ce se află la baza acestei stări negative.

Așa se face că întreaga sa ființă tânjește după acel „altceva” care lipsește din peisajul relației și care ar fi fost în măsură să aducă împlinire, satisfacție, bucurie și clipe de fericire în casă: pasiunea înfocată.

Banii n-aduc fericirea, dar nici lipsa lor

Când alegi bunăstarea în locul iubirii adevărate îți asiguri de fapt un nivel de trai la standarde de invidiat, renunțând în schimb la emoțiile intense pe care le dăruiește miraculosul proces al îndrăgostirii.

Socoteala de acasă nu se potrivește însă cu cea de la târg, după cum spune un proverb din bătrâni, astfel încât, după o vreme, siguranța materială nu mai prezintă același grad de interes ca la început, iar plictiseala și insatisfacția încep să devină din ce în ce mai apăsătoare, până când dau startul unei răzvrătiri concrete.

Pe fondul acestor premise se demarează relații extraconjugale, în căutarea unor trăiri pasionale, adrenalinice și nu în ultimul rând picante, care să aducă ceva sare și piper în viața ternă a cuplului.

În această fază însă, ar fi înțelept să se evalueze bine riscurile, cântărind serios legătura aventuroasă, pentru a stabili exact daca este ceea ce ar putea ține locul siguranței materiale alese cu ceva timp în urmă: dacă nu ești fericită cu portofelul plin, ești sigură ca vei putea fi cu el gol?

Capabile de o viață dublă?

Cele ce sunt convinse că sunt capabile să ducă o viață dubla fără să-și creeze probleme, au văzut prea multe filme de spionaj – realitatea e mult mai prozaică: oamenii nu-și văd de treaba lor nici atunci când sunt copleșiți de propriile probleme, au mereu timp de ceva bârfă menită să te cufunde în namol călduț.

Încearcă să nu-ți faci iluzii deșarte: aventura ta se va transforma negreșit într-o apăsătoare problemă de alegere – e doar o chestiune de timp.

Sursa :