Ce fac toate femeile deștepte înainte să înceapă o nouă relație

Ai avut deja câteva întâlniri și totul a mers perfect. Deja te gândești să începi o relație oficială, dar totuși ai îndoieli.

Posibil ai suferit în relațiile precedente sau mult timp nu te-ai întâlnit cu nimeni. Posibil toți foștii au fost insuportabili sau pur și simplu nu ți-a mers.

Orice experiență negativă reduce șansele ca relația actuală să poată crește. Și asta pentru că nu știi cum să începi corect de data asta. Te gândești: dar dacă nu ne potrivim? Dacă el doarme pe tot patul? Dacă nu voi place părinților?

Te înhibezi și încurci relației care încă nu s-a început cu adevărat.

Inspiră adânc. Dacă ai întâlnit un bărbat bun și crezi că e posibil să ai o relație de lungă durată cu el, gândește-te doar la unele momente, înainte de a te implica.

 

Începe cu un moment important: asigură-te că ești sinceră cu tine însăți. Nicio femeie nu trebuie să se mintă de dragul unui bărbat, fie el și un prinț din poveste.

1.Ține minte că relațiile din trecut nu-ți determină viitorul.

Ce nu s-ar fi întâmplat în trecut, asta nu înseamnă că se va repeta și în viitor. Fostul te-a înșelat, dar nu înseamnă că actualul este la fel. Trebuie să înțelegi că sunt doi oameni diferiți, au caractere diferite și comportament diferit. Nu are rost să fixezi toți bărbații în aceeași parametri.

Mia mult, învățăm din relațiile trecute. Dacă începi să bănuiești, deja știi ce să faci de data aceasta, ca să scapi de suferință. Gândește-te doar că noua relație poate fi începută de la zero.

2. Păstrează mereu libertatea. 

O relație nu trebuie să fie singura resursă de fericire. Decide ce-ți place să faci mai mult – să citești sua să faci sport și fă asta. Fără a ține cont de altcineva. Acest lucru te va ajuta ăs te implici corect în relație, fără a deveni dependentă.

3. Să fii singură nu este o pedeapsă. 

Nu înseamnă că ceva nu e ok cu tine. Până la urmă, să fii singură e mai bine decât să te întâlnești cu oricine. Atunci când ești cu cineva, nu ai nicio garanție. Dacă nu simți nimic, nu are rost să continui. Este incorect față de tine.

4. Nu te agăța de mărunțișuri. 

Dacă te deranjează până și cele mai mici deprinderi ale omului de alături, niciodată nu vei putea vedea legătura emoțională puternică dintre voi. Nu există om care să nu aibă ceva deranjant. În același timp însă, același om poate avea ceva pentru care să-l iubești. Ține cont de lucrurile cu adevărat importante.

5. Iubește-te. 

Dacă nu ești gata să te iubești așa cum ești, să-ți respecți deciziile și să-ți apreciezi valorile, nu are rost să începi o relație. Trebuie să-ți cunoști valoarea, pentru a putea aprecia și valoarea altor oameni.

Meriți tot ce este mai bun, dar nu uita că într-o relație sunteți doi oameni diferți. Doar dacă vă iubiți cu adevărat, lucrurile vor continua în direcția corectă. 

 

Sursa :