Ce cuvinte nu trebuie să spunem fiecărui semn zodiacal, niciodată

Fiecare semn zodiacal se deosebește prin caracterul și particularitățile sale. Dar tuturor le place să audă cuvinte plăcute de la alții. Însă există și câteva fraze pe care niciodată nu ar trebui să le spunem:

Berbec

Dacă îi spunem Berbecului că îl sunăm mai târziu, va fi foarte furios, mai ales dacă apelul a fost unul foarte important. Berbecul nu este cel care oferă răbdare și iertare. Atunci când se află înt-o dilemă, devine nervos, începe să investigheze și să analizeze cât este de important pentru noi. Ar fi foarte neplăcut surprins să afle că îl considerăm plictisitor sau că vrem să luăm decizii fără a-l întreba.

Taur

Cel mai tare Taurii îi urăsc pe lingușitori, mai ales pe cei care nici nu au cu ce se lăuda. Dacă aude cum cineva se laudă fără măsură, taurul devine foarte enervat. Nici nu îi place când cineva pune la îndoială abilitățile sale, mai ales dacă a gătit ceva gustos, iar noi îi spunem că am mâncat și mai gustoase bucate.

Gemeni

Reprezentanții acestui semn zodiacal sunt cunoscuți pentru felul lor direct de a fi și pentru faptul că le place să comunice. De cele mai multe ori vorbesc pentru a se calma și a se distrage de la gândurile negative. Dacă îi spunem să tacă, nu ne va ierta niciodată, considerând asta o trădare din partea noastră.

Rac

Racii sunt enervați de oamenii excesiv de energici, care mereu îi întrerup ca să atragă atenția asupra lor. Consideră gestul respectiv ca o nedreptate adusă în relațiile cu ei. Deoarece Racii sunt punctuali, nu acceptă ca altcineva să vină la întâlnire mai devreme ca ei.

Leu

Leii au o înaltă părere despre ei înșiși și despre propriul aspect. De aceea dacă le vom spune că nu le stă bine într-o anumită ținută, se vor supăra foarte tare. Dacă nu putem spune ceva de bine despre felul lor de a fi și despre cum arată, mai bine să nu le spunem nimic.

Fecioară

Reprezentanții acestui semn zodiacal sunt foarte organizați și au o atitudine foarte serioasă față de gramatică, ortografie și vorbirea corectă. De aceea Fecioarele urăsc expresiile de genul: „Nu-mi pasă ce crezi ” sau Crezi ce vrei!”

Balanță

Balanțelor le place mult muzica. O ascultă tare, peste tot. Nu le place când cineva le spune să dea volumul mai mic, chiar dacă sunt rugate politicos. Și nici expresia: „Nu mai vorbiți la telefon!” nu le este pe plac, pentru că nu vor ca cineva să le influențeze deciziile.

Scorpion

Reprezentanții acestui semn zodiacal urăsc ultimatumurile. Se simt jigniți când își dau seama că nu sunt de neînlocuit pentru unii dintre noi. Iar din acestă cauză vor păstra mult timp supărarea.

Săgetător

Săgetătorii nu suportă oamenii care se plâng deseori de viața lor. Sunt enervați de pesimismul unora, la fel de mult urăsc fataliștii. Nu le place nici când cineva amână o ieșire în oraș, alegând să stea acasă.

Capricorn

Deși Capricornii sunt caracterizați ca fiind generoși și buni la suflet, ei urăsc să împrumute pe cineva cu bani, fiindcă mereu vor sta cu grija dacă vor primi sau nu datoria înapoi. Dar și se enervează dacă le sunt puse la îndoială acțiunile.

Vărsător

Vărsătorii nu prea depind de părerile celorlalți, dar nici nu tolerează ca ideile lor să fie excluse. Mai ales dacă sunt respinși de cineva din apropiați. Ei urăsc frazele, precum: „Lasă, pe urmă vom strânge!”, pentru că urăsc foarte mult dezordinea și murdăria. Urăsc și expresii ca: „Tu pur și simplu nu înțelegi!”, pentru că le este pusă sub îndoială eficacitatea sa și abilitățile lor intelectuale.

Pești

Peștilor nu le plac zvonurile, mai ales cele negative, mereu tind să capete respectul celor din jurul lor. Dacă le vom spune: „Nu înveți nicodată acest lucru!”, ei încep să se îndoiască de cine sunt cu adevărat, se simt neapreciați și neiubiți, refuzând chiar să comunice un timp.

Sursa :