Ce contează pentru un bărbat, ca acesta să te vrea alături pe tine și numai pe tine

Va căuta aventura, va alege să descopere povești și să trăiască nebunia, nu își va permite să aibă încredere totală, să-și deschidă sufletul în fața unei femei. Dar, atunci când va găsi recunoștința și iubirea în inima ta, se va schimba mult.

Dacă înțelege că are rost, dacă dragostea lui pentru tine este curată și puternică, dacă își confirmă că alături de tine poate construi, toate acele scenarii superficiale, toate tentativele de a cuceri și de a surprinde imediat nu mai contează.

În schimb, contează mesajele pe care i le transmiți de fiecare dată, felul tău de a fi, dorința de a lăsa deoparte interpretările și așteptările exagerate. Vii alături să cunoști omul, să-i descoperi lumea, să-l accepți așa cum este el, să-i înțelegi povestea.

Nu ai nevoie de trucuri, de minciuni, de măști pentru a te apropia de sufletul unui bărbat bun. Nu trebuie să implori o reacție, să faci tot posibilul ca acesta să te remarce. Îndrăgostindu-se de sufletul tău, de lumea ta, vei ști că este pentru totdeauna.

Responsabil și demn, asumat și corect, capabil să-și asume rolul de partener, nu va aprecia jocurile ieftine, gelozia și dependența. Va admira curajul tău, va conta sinceritatea ta, felul în care vei sta de vorbă cu el, felul în care vei îmbrățișa cuvintele lui.

Contează să știe că ești o persoană de încredere, își poate deschide sufletul fără să fie judecat, se simte liber și vrea să-ți spună totul despre viața lui, despre trecut și experiențe importante. Atunci conexiunea emoțională va anula orice îndoială.

Atunci va dori să fie omul tău drag și bun

Contează atitudinea ta, valorile tale, acel Univers pe care l-ai construit până a-l cunoaște, acele visuri și dorințe pe care le ai. Ele îi vor demonstra dacă ești o persoană egoistă și indiferentă sau ești empatică, sinceră, cu sufletul bun.

Va rămâne fidel pentru totdeauna, pentru că nu își va permite să te trădeze, să se folosească de tine, să aducă suferință în inima ta. Din moment ce se va convinge că nu ai un interes ascuns, atunci când va fi sigur că ești femeia vieții lui, totul se va schimba.

El înțelege cât de mult îl motivezi, știe cât de frumoase sunt intențiile tale, își dă seama că alături de tine devine o persoană mai bună, mai iubitoare, mai implicată. El descoperă alături de tine un fel de a fi optimist și sincer.

Având intenții serioase, nu mai fuge după experiențe trecătoare, după iluzii și spectacol. Vrea să găsească liniștea alături de sufletul unei femei iubitoare, vrea să construiască o lume fără manipulare, fără obsesii, fără interpretări inutile.

Te va dori aproape și nu se va mai gândi la alte povești, știind că dragostea lui pentru tine este adevărată, admirând gingășia și naturalețea ta, devenind prioritatea lui, alegând să rămână aproape în orice moment, dorind să aibă grijă de tine.

Contează ce îți dorești cu adevărat de la relație, contează sinceritatea și felul tău de a fi, contează intențiile tale, gesturile și așteptările pe care le ai. Dacă ai înțeles că este demn de iubirea ta, îmbrățișează-i sufletul și construiește alături de el.

© De Vorbă cu Tine