Ce ascunde bărbatul după expresia – relații fără obligații: 4 lucruri pe care trebuie să le înțelegi

Relațiile libere includ toate acele relații fără obligații, unde nimeni nu este dator nimănui, cu nimic. Relațiile libere sunt un mit. Un bărbat doar se folosește de o femeie, dar ei i se pare ceva normal și spune că asta e realitatea de azi. Este foarte greu să să transformi relațiile libere în acele relații unde să fii apreciată și respectată.

Pentru un bărbat, o relație fără obligații este cea mai bună opțiune: fără sentimente, fără investiții, fără obligații. Cel mai rău este atunci când femeile încurajează astfel de relații. Crezi că este normal ca el să nu sune, să nu scrie, să vină rar.

În zilele noastre unele femei se prețuiesc foarte puțin și de aici și apar toate problemele într-o relație. Permit ceea ce nu poate fi permis. Nu există bărbați buni sau bărbați răi. Există femei care nu pun limite.

Din punct de vedere energetic, aceste relații fură foarte multă energie de la o femeie. Deși este o relație liberă, fără obligațiii, o femeie nu încetează să ofere energie acestui bărbat. Indiferent de tipul relației, femeia continuă să ofere energie. De aici și starea de oboseală, depresia, lipsa interesului față de viață.

Acest bărbat niciodată nu va oferi iubire și atenție.

Femeia trebuie să învețe să se prețuiască pe sine. De ce femeia lasă relația să devină așa? Ea știe că bărbatul din viața ei nu îi va oferi nimic altceva decât o relație bazată pe intimitate, dar totuși acceptă asta. 

La începutul unei relații, statutul  pe care o femeie îl ocupă în viața unui bărbat este cel mai important. Chiar dacă unei femei îi place foarte mult de un bărbat, dar acesta nu îi poate oferi nimic serios, ea nu ar trebui să mai fie implicată în relație.

Femeia trebuie să aibă poziția sa în viață, altfel aceste relații o vor distruge emoțional încet și o vor face nefericită zi de zi. Un bărbat care nu este pregătit pentru o relație serioasă nu este pentru ea, chiar dacă e cel mai chipeș, inteligent și atrăgător bărbat. 

Femeia trebuie să înțeleagă foarte clar locul ei în viața unui bărbat: este iubită sau este doar pentru distracție? Nu trebuie învinovățit bărbatul. Același bărbat se comportă complet diferit cu femei diferite: el pe cineva respectă, iar pe cineva nu. Dacă există lucruri care deranjează o femeie, ea trebuie să vorbească despre asta. Nu cu rudele, nu cu prietenii, dar cu bărbatul însuși.

Sursa :