13 lucruri importante pe care bărbații le ascund de femei!

Bărbații sunt bărbați. Au demnitate, valori, gânduri, pot iubi, pot ține la distanță, pot susține sau ignora. Chiar dacă femeile sunt motivul lor de fericire, până și ele nu cunosc unele lucruri despre un bărbat. Poate că, cunoscându-le, o femeie va putea să înțeleagă mai bine lumea lui.

1. Niciodată nu plecăm de lângă femeile cu care ne simțim bine. Chiar și de lângă cele cu care cândva ne-a fost bine: nu plecăm imediat.

2. Înțelegem femeile de două ori mai puțin decât am vrea. Dar de două ori mai mult decât voi, femeile, credeți.

3. Majoritatea dintre noi știu să spele, să calce, să șteargă praful și chiar să gătească ceva acceptabil. Prin urmare, ajutorul în casă nu este o dimensiune atât de misterioasă pentru noi.

4. Nu avem frică de femeile puternice. Doar că nu ne plac atât de mult, la fel cum și vouă nu vă plac bărbații slabi. O relație între o femeie puternică și un bărbat slab nu este o raritate, ci mai degrabă o formă clasică de interacțiune.

5. Dacă un bărbat pare lipsit de inițiativă, poate pur și simplu el nu te dorește. Și acest scenariu este posibil. Putem să ne umflăm în pene ca niște păuni, dar și să cădem în hibernare. Totul este în dependență de situație.

6. Fata care strigă chelnerul, vorbește urât sau critică fără motiv nu numai că ne alungă sentimentul de respect, dar ne trezește o profundă dezamăgire până la punctul de dezgust.

7. Uneori știm cu adevărat ce facem, chiar și atunci când voi nu vreți să recunoașteți asta.

8. Corpolența în cazul femeilor nu este un dezavantaj. Odată cu trecerea anilor, acest aspect nu mai are nici o importanță. Plus că gusturile bărbaților diferă.

9. Apreciem disponibilitatea la o femeie. Dar numai daca această disponibilitate este valabilă doar pentru un singur partener de lungă durată.

10. În cazul în care invităm o femeie la un restaurant, nu înseamnă nimic. E la fel ca și atunci când femeile zâmbesc fără motiv sau flirtează. Avem aceeași atitudine. Întâi testăm și apoi ne implicăm.

11. Avem și noi momente când facem dragoste atunci când nu avem chef. Doar ca să nu vă jignim.

12. Nu suntem orbi și observăm când nu aveți picioarele epilate, rădăcinile la păr nevopsite și alte fleacuri. Doar că nu ne pasă de asta dacă suntem înnebuniți după voi.

13. Și da, putem fi alături de o singură femeie pentru toată viața. Partea importantă e că putem fi devotați total doar femeii pe care o iubim.

Înțelege un bărbat, așa cum un bărbat încearcă să înțeleagă o femeie.

Sursa :