fb

Ce ai văzut în această imagine va spune despre tine mai mult decât oricare psiholog

Atunci când privesc această imagine oamenii văd lucruri diferite. Tu ce ai văzut în primul rând? Buze, rădăcini sau copaci? Privește cu atenție și află ce simbolizează ceea ce ai ales.

test-psiholog

Buze. Ești o persoană calmă. Poți să treci peste greutăți, dar preferi să le eviți. Ești un om înțelept, dar poți fi și naiv.

Ai o încredere prea mare în oameni și-ți place să vezi doar binele la fiecare. Cei dragi pot spune că ești slab, dar nu este așa. Pur și simplu ești bun, iar asta e o latură forte a ta.

Oamenii pot avea încredere în tine și de multe ori chiar îți urmează sfaturile.

Rădăcini. Dacă ai văzut rădăcini, înseamnă că ești un introvert.

Accepți critica și tinzi să vezi lucrurile în mod constructiv. Perpeci totul drept lecții de viață și sfaturi care te pot ajuta pe viitor.

Disciplina este priortară pentru tine, te ghidezi mereu după principii. Asta te ajută să obții tot ceea ce-ți dorești. Ai întotdeauna părerea proprie și puțini sunt cei care o pot schimba. Uneori chiar tinzi să fii încăpățânat.

Copaci. Dacă ai văzut copacii, atunci ești extrovert. Ești empatic, dar nu vei accepta ca cineva să te umilească.

Ești sincer și devotat față de persoanele dragi, dar aștepți aceeași atitudine din partea lor. Uneori prea exigentă față de ei.

Pentru ca si ai încredere totală în cineva, trebuie să treacă foarte mult timp. Totuși, ai un farmec care-i atrage pe cei din jur, anume din motivul că nimeni nu reușește să te descopere până la capăt.

Source :

adfave.xyz