Caută-ți o „nebună”, te va iubi la nebunie!

Caută-ți o nebună în dragoste. Te va asculta și va crede în tine. Nu te va iubi declarativ, ci sincer, cu toată suflarea ei. Nu-i va trece prin cap să te compare cu cei din trecut, te va privi diferit de cum au făcut-o celelalte.

Defectele tale pentru ea vor fi parte din ceea ce ești și nu va permite unui străin să strice pacea și înțelegerea din relația voastră. Așteptările și părerile tale vor conta. Te vei simți cel mai răsfățat și cel mai iubit bărbat din lume.

Caută-ți o nebună după devotamentul tău. Crede-mă că nu-și va permite să te înșele, să te trădeze, să te dezamăgească. Îți va lăsa doar amintiri frumoase. Te va învăța să iubești, să crezi în tine și în adevăr.

În ea vei putea să ai încredere, pentru că ți se va dărui trup și suflet, te va duce dincolo de imposibil, cu ea totul va fi posibil, chiar și cele mai grele încercări vor fi depășite. Orice s-ar întâmpla nu te va părăsi. Caracterul, încrederea în voi și iubirea ce ți-o va purta nu-i va permite să cedeze.

Caută-ți o nebună în pat. Acolo în dormitor, ascunși de ochii lumii, te va duce la extaz, te va lăsa să-i guști fiecare parte a trupului, să-i cunoști și să-i să stăpânești nebunia. Te va poseda, te va lăsa extenuat și cu o dorință arzătoare de a o avea, de a o simți, de a o iubi, de a-i mirosi pielea, de a o săruta, de a o mângâia.

Vei dori să o săruți pe frunte și să o strângi la pieptul tău.

Caută-ți o nebună după tine. Să nu-ți fie frică. Nu va fi geloasă, nu te va sufoca, nu te va stoarce de puteri, nu te va lăsa gol pe interior. Nu va fi genul de femeie fatală care urmărește scopuri meschine. Pentru tine va fi gata să lupte cu toții demonii și cu puterile supranaturale.

Tu vei fi drogul ei care o va influența pozitiv. Te va completa, vei fi motivul zâmbetului ei și te va face să te simți important.

Pur și simplu această femeie te va iubi și se va transforma în nebuna ta. Trăiește lângă ea nebunia voastră, fă ceea ce ai anulat ani la rând, prezența ei îți va oferi încredere. Toate clipele petrecute împreună vor fi unice, vor fi diferite.

Ea va fi totul, celelate femei – doar un trecut.

Caută-ți o „nebună”, te va iubi la nebunie – citat cu autor anonim