fb

Caută oamenii alături de care poți fi TU

Caută oamenii pasionali, puternici și fericiți. Astfel de omeni sunt ca stelele – până nu vei ridica privire nu-i vei vedea. Caută oamenii care să te reprezinte. Și le este frică, suferă. Au zile mai puțin frumoase și au făcut greșeli. Dar sunt gata să depășească frica, să influențeze cursul evenimentelor și să dea culoare vieții. Nu sunt geloși și nu se plâng. Cu recunoștință acceptă surprizele destinului, pentru că se cred norocoși.

Caută-ți oameni sinceri și onești care nu vor ascunde mânia sau fățărnicia după un zâmbet. Ei vorbesc ceea ce gândesc. Uneori e prea dureros și neplăcut adevărul, dar ei o fac sincer, nu cu răutate, ci cu iubire. Se bucură sincer, râd melodios și liber, nu ezită să se distreze.

Caută-i pe cei care te pot iubi cu adevărat. Caută-i pe cei care merită iubirea ta. Caută-i pe cei care prețuiesc viața, care se pot exprima. Caută-i în parcuri și pe scene. Ei sunt ca niște copii, trec prin viață cu credință și bunătate, desigur că sunt realiști, văd tot ce se întâmplă, dar în același timp sunt și optimiști. Caută-i. Trebuie doar să ridici privirea.

Source :

narnis.com