Câteva lecții importante pe care ne învață relațiile karmice

Iubirea karmică exprimă toate sentimentele pe care le avem față de unul din grupul sufletelor pereche, acel grup de oameni care împărtășesc cu noi anumite experiențe emoționale similare.

Acestea sunt rudele noastre apropiate ca nivel energetic și, cu ajutorul lor, noi dobândim o experiență de viață foarte valoroasă. Dar, cu toate acestea, uneori astfel de lecții fac viața mult mai dificilă, așa că trebuie să fim pregătiți în avans.

Există mai multe tipuri de relații karmice. Cei mai pozitivi și optimiști oameni, indiferent de sentimentele pe care ni le provoacă, necesită efort din partea ambelor părți pentru a rezolva împreună orice problemă, dar și pentru a cunoaște mai multe în acel moment.

O caracteristică a acestor relații este sentimentul unui scop comun: învățăm multe de la partenerul nostru, dar și el învață multe de la noi. Asemenea relații sau alianțe se rup atunci când absorbim toată înțelepciunea din relația noastră actuală, iar odată ce această înțelepciune s-a epuizat, nimic nu ne mai poate ține împreună.

Există relații pasionale, furtunoase, conduse de dorințe primitive. În astfel de relații, partenerii adesea se ceartă. Legătura dintre ei este una nu doar interesantă la moment, dar și neplăcută. Un astfel de partener este o persoană provocatoare.

Ne îmbunătățim viața datorită criticilor constructive, deși noi înșine am dori să evităm aceste critici, devenind poate puțin mai răbdători. Când o astfel de relație se termină, cineva din parteneri rămâne cu inima frântă.

Din relațiile karmice noi mai învățăm diferite lecții de viață, unele dintre ele se dovedesc a fi chiar foarte dificile. Aceste relații întotdeauna par incredibil de importante și avem sentimentul că facem progrese reale. Cu toate acestea, o astfel de relație este de scurtă durată.

Universul nostru în continuare va găsi o modalitate de a ne face parte. Ceea ce învățăm noi despre noi înșine în aceste relații, dar și abilitățile emoționale pe care le dobândim sunt direct legate de capacitatea de a face față unei pierderi și unei inimi frânte.

Un obiectiv al relației karmice este să ne învețe toate lecțiile pe care trebuie să le cunoaștem pe măsură ce progresăm pe calea noastră spirituală. De-a lungul vieții noastre, astfel de lecții ne vor face mult mai înțelepți.

Noi toți suntem diferiți, de aceea și lecțiile vor fi diferite. Ele ne vor ajuta să punem un echilibru între energia interioară și idealurile unei relații, să ne ridicăm propriile valori. Relația karmică care va fi ultima ne va lega romantic de flacăra noastră geamănă, astfel încât scopul relației noastre actuale să ne pregătească pentru această întâlnire predestinată.

Sursa :