Câteva întrebări corecte, pe care trebuie să i le pui femeii iubite

Relațiile au nevoie de o foarte bună comunicare. Dacă sunt puse întrebările în mod corect, evităm și presupunerile. Este surprinzător faptul că, într-o eră a comunicării, a conexiunii, oamenii încă mai ghicesc răspunsurile într-o relație.

Tăcerea devine un obicei doar pentru a evita răspunsurile și pentru a economisi timp. Este greșit să credem că nu trebuie să vorbim despre ceea ce gândim. Despre starea emoțională în care ne aflăm sau de ce ne comportăm într-un anumit mod. Credem că în subconștientul nostru știm deja răspunsurile și greșim.

Cumva ajungem la concluzia că suntem împreună de atâția ani și nu mai este necesar să vorbim, să întrebăm. Dacă credem că persoana apropiată trebuie să știe mereu la ce ne referim sau cum ne simțim, acest lucru este total greșit.

În mod ironic, continuăm să luptăm așa cum o fac tinerii îndrăgostiți.

Este minunat dacă am ajuns la etapa când nu mai avem nevoie de vorbe pentru a ne înțelege reciproc ce vrem, ce gândim, ce părere avem. Doar că vorbirea încă mai continuă să fie un mod constructiv de comunicare.

Timpul petrecut încercând să înțelegem indicii, discursuri ingenioase, face ca multe cupluri să uite că informațiile simple sunt cele mai utile. Dacă vom pune întrebările corecte, vom primi răspunsurile corecte, adevărate.

Este important să fim deschiși.

Chiar și atunci când suntem supărați sau obosiți. Poate fi util să adresăm partenerul nostru întrebările directe despre lucrurile care ne interesează, fie ele amuzante sau nu prea. Acest tip de comunicare concretă și neutră din punct de vedere emoțional este necesar dacă relația noastră merge pur și simplu.

Punând întrebările potrivite, vom ridica multe bariere inutile din calea comunicării. S-ar putea să rămânem surprinși de lucrurile pe care le credeam a fi cunoscute, dar care se dovedesc a fi o descoperire.