Câteva calități pe care bărbații le caută la o femeie

O relație frumoasă și serioasă are nevoie de mai multă implicare, mai mult efort. Atât femeile, cât și bărbații caută anumite trăsături de caracter pentru a forma o relație serioasă. Care sunt acestea în cazul bărbaților? Ce caută ei la o femeie?

1. Femeia care mereu este deschisă și sinceră

Doar persoanele care au avut o copilărie nefericită rămân a fi toxice și își chinuie partenerul cu reguli invizibile și cu așteptări pe care bărbatul singur ar trebui să le înțeleagă. Aceste femei cochetează cu alți bărbați doar pentru a-și face partenerul gelos, ca mai apoi să spună că nu sunt decât prieteni. Bărbații cu adevărat inteligenți și care se respectă urăsc asta. Dacă ei simt că femeia se joacă cu ei, cu sentimentele lor, pur și simplu vor pleca.

2. Femeia ironică sau cu un simț dezvoltat al umorului

Oamenii minunați au un minunat simț al umorului. Așa tip de femei nu râd doar împreună cu alți oameni, dar și de ele însele, atunci când întâmpină o situație jenantă. Bărbații iubesc femeile care nu îi fac să se simtă incomod, care să îi facă să râdă chiar dacă au avut o zi proastă.

3. Femeia care știe să își spună povestea vieții

Oricine are propria poveste de viață. Dacă se vor întâlni doi oameni posaci, repede se vor plictisi unul de celălalt. Bărbații iubesc femeile cu povești puternice de viață, care știu să spună tare că au reușit să treacă peste orice încercare, iar azi sunt împreună și sunt fericiți.

4. Femeia care citește

Să stai de vorbă cu o persoană care nu citește deloc este foarte plictisitor. Dar femeile care citesc sunt mult mai interesante, mult mai înțelepte și cu ele poți vorbi despre orice.

5. Femeia care mereu este în căutare de informații, de adevăr

Foarte mulți oameni cred că, de vor fi mai indiferenți, vor fi și mult mai fericiți. De fapt, ei vor fi doar mai puțin informați. Un bărbat deștept vrea ca femeia lui să știe ce se întâmplă în lume. El are nevoie de cineva care știe ce se întâmplă în afara lumii ei personale, confortabile. Dorința de a afla ce se întâmplă este însoțită de așa calități precum empatia, încrederea în sine, dar și preocuparea pentru alte persoane.

6. Femeia cu standarde înalte

Bărbații iubesc când între ei și femeie trece o scânteie, atât în plan fizic, dar și intelectual. Ambii parteneri trebuie să fie mulțumiți de compania celuilalt. Latura fizică e cea mai simplă: nimeni nu vrea să formeze o relație cu cineva de care nu se simte atras fizic. Partea intelectuală este mult mai complicată, dar anume ea este cheia pentru toate. Cu cât ai mai puține lucruri care te enervează la partener, cu atât mai bine.

7. Femeia care face primul pas

Sunt femei care nu au o problemă să invite un bărbat la o cină sau să facă complimente unui bărbat. Ele primele dau de înțeles când vor să fie sărutate. Și funcționează. Bărbații anume de așa tip de femei se simt atrași.

8. Femeia creativă

Bărbații deștepți iubesc femeile creative, inteligente. Iubesc femeile care au o pasiune pentru ceva anume, care au un interes oarecare: să-și facă o carieră, să scrie o carte, să picteze, să cânte la pian.

Source :