Cât el se gândea și alegea, altul o lua și se căsătorea cu ea

Ceea ce nu trăiești la timp, nu mai trăiești niciodată. Ceea ce nu faci la timp, poți să încerci de mii de alte ori și de fiecare dată să fie prea târziu. De asta sunt atât de multe femei nefericite în relația lor, pentru că nu au spus “da” la momentul potrivit. De asta sunt atât de mulți bărbați care regretă, pentru că nu au insistat la timpul potrivit. Sunt momente și la o femeie, și la un bărbat pe care dacă le prinzi, poți să găsești fericirea. Și sunt momente pe care dacă le ratezi, riști să rămâi neîmplinit o viață.

Cât el se gândea dacă anume ea e omul lui, găsind potrivit să testeze și să compare, altul știa de la bun început ce-și dorește de la o viață în doi. Așa că atunci când a găsit-o nu a mai încercat să se vadă și cu alte femei, să înțeleagă dacă ea cu adevărat merită să fie a lui. El pur și simplu i-a propus să rămână împreună pentru toată viața. Pentru că știa ce vrea și pentru că știa că tot ce vrea are ea. Înțelepciune. Pasiune. Încredere. Și dragostea adevăratul. El a înțeles că nu sunt femei ideale și că uneori idealul se construiește în doi. Dorință să fie. Iar asta a făcut diferența. Cât el se gândea și compara, altul demonstra.

Cât el se gândea, altul iubea. Iubea frumos, așa cum nu a mai făcut-o nimeni. Iar o femeie înțelege și simte unde e sincer și unde e interes. Unde e pentru o noapte și unde e pentru toată viața. Cât el se gândea în brațele altei femei, altul o cucerea cu sinceritate și căldură. Cu florile de la miezul nopții și gestul de la prânz. Cu felul său de a fi. Cu dragostea lui. Cu lumea lui. Și femeia simțea și ea. Și femeii îi plăcea. Și femeia într-o zi accepta să-i fie soție iubitoare, pentru totdeauna. Și ea uita tot ce a fost odată, uita trecutul și indiferența, uita până și momentele frumoase de atunci, pentru că prezentul era mult mai frumos. Pentru că viitorul era mult mai promițător.

Cât el se gândea și alegea, altul o lua și se căsătorea.