Cât de ușor poți să te împaci cu un bărbat, potrivit semnului său zodiacal

Cât de ușor și de repede te împaci cu un bărbat? Nu există o relație perfectă. Întotdeauna există loc pentru neînțelegeri, certuri, conflicte și aceasta e un lucru normal. Doar că pentru o relație armoniosaă, ambii trebuie să depuneți efort ca lucrurile să meargă.

Pentru a face aceasta, sunt mai multe metode. Dar și dacă urmărești semnele zodiacului, poți afla cum să faci pace cu persoana iubită:

Berbec

Bărbatul-Berbec este încăpățânat și temperamental. Pentru el este dificil să facă primul pas spre împăcare, fiindcă nu este gata să își recunoască vina. Mai iubește să se simtă atotștiutor și necesar.

Taur

Bărbatul-Taur este foarte emoțional. El foarte repede își pierde temperamentul și de aceea are nevoie de o pauză atunci când îl simți că este enervat. Atunci când Taurul își dă seama că s-a comportat nedemn, o să vină singur să își ceară iertare.

Gemeni

Fiindcă bărbatul-Gemeni este foarte vulnerabil, nu provoca o ceartă și nu o lăsa să se transforme într-un conflict major, deoarece asta îi poate provoca apatie și depresie. După o ceartă, încearcă să îl înconjori cu grijă și atenție.

Rac

Cel mai sigur mod de a forma o relație cu Racul este să îi mărturisești mereu iubirea. El mereu are nevoie de sprijin și devotament nelimitat. Nu te aștepta de la Rac să-și mărturisească vinovăția, pentru el este un lucru tare greu de îndeplinit.

Leu

Într-o ceartă iscată chiar și din nimic, bărbatul-Leu este foarte agresiv și uneori ai impresia că în mod special alege cel mai urâte cuvinte doar ca să-ți provoace durere. Face acest lucru, fiindcă nu își poate stăpâni emoțiile. Încearcă să discuți cu el și să-i explici cât de tare te rănesc cuvintele și acțiunile lui.

Fecioară

O ceartă cu reprezentantul zodiei Fecioară este aproape imposibilă. Bărbatul din această zodie nu acordă multă importanță conflictelor minore. Între voi are loc o ceartă numai atunci când aveți un motiv foarte bun. Încearcă să ai răbdare și ascultă-l.

Balanță

Pentru bărbatul-Balanță fiecare ceartă seamănă cu o tragedie. Dacă cearta deja are loc, cere-ți cele mai sincere scuze de la el, dacă știi că nu ai avut dreptate.

Scorpion

Bărbatul-Scorpion este cel care are o memorie extraordinar de bună. Chiar și în timpul unei obișnuite discuții își poate aduce aminte de ceva din trecut. Ca să îl faci să se liniștească, tu trebuie să îți admiți vinovăția. Apoi să îl convingi că nu se va mai repeta.

Săgetător

Săgetătorul nu este practic niciodată supărat. Își poate exprima uneori indignarea, dar nu îți va aduce acuzații serioase. Este întotdeauna gata să discute constructiv și anume bărbatul-Săgetător te va ajuta să îți recunoști greșeala.

Capricorn

Într-o ceartă cu bărbatul-Capricorn, este foarte important să stabiliți ambii cine este vinovat. În acest mod el poate să admită greșeala și să fie primul care vrea împăcare. Doar că nu trebuie să îl grăbești, dar să îl lași să se gândească ce opțiuni are.

Vărsător

Bărbatul-Vărsător nu va face primul pas spre împăcare niciodată. Singurul lucru care îl poate scoate pe Vărsător dintr-o stare emoțională este să aduci noi emoții pozitive în relația voastră.

Pești

După o ceartă, bărbatul-Pește are nevoie să fie singur. Lasă-i un pic de spațiu și nu îl provoca. Iar atunci când este gata să îți vorbească, ascultă-l și lasă-l să vadă admirația din ochii tăi. Astfel și conflictul se va rezolva.

Sursa :