Căsătoriile sunt făcute în ceruri

Fiecare persoană se naște cu propriul program, care include de asemenea persoanele cu care se va întâlni pe parcursul vieții. În acest fel este predeterminată întâlnirea cu persoana care îți va fi alături toată viața.

Foarte multă lume crede că în timpurile noastre oamenii singuri își găsesc viitorul soț sau soție. Doar că nu este chiar așa. Viitorii soți sunt legați între ei cu un fir invizibil care îi ghidează intuitiv spre locul de întâlnire. Sufletele pereche se simt unul pe celălalt și după prima întâlnire știu că nu trebuie să se piardă.

Fiecare a trecut măcar odată prin această experiență și a trăit asemenea sentimente și emoții. Căsătoriile care se formează în urma întâlnirii cu sufletul pereche sunt, de obicei, foarte puternice, sunt pe viață.

Dar nu toată lumea reușește să își găsească adevărata iubire. În drumul vieții noastre întâlnim multe persoane cu care construim o relație, fie ea de prietenie sau de dragoste. La exterior, totul pare bine și frumos, totul pare real. Dar chiar și așa poate apărea o ruptură și divorțul este inevitabil.

Atunci când trecem prin experiențe de dragoste nereușite și lăsăm aceste relații în trecut, ne pare că soarta noastră este să rămânem singuri. Încetăm să mai căutăm persoana potrivită, pierzând cumva speranța că o vom găsi.

Atunci firul invizibil, care ne leagă de sufletul pereche, face tot posibilul ca să ne atragă la o întâlnire cu cel predestinat.

În această lume există lucruri pe care omul nu le poate explica. Acestea sunt intențiile și voia lui Dumnezeu pentru noi.

Nu ne rămâne decât să mulțumim Domnului pentru tot ceea ce ne oferă, să apreciem tot ceea ce câștigăm în această viață și să ne bucurăm de oamenii care apar în viața noastră.

Sursa :