fb

Cărți care te vor motiva să-ți urmezi drumul

Unii oameni cred că motivația găsită printre cuvintele unei cărți nu ajunge pentru o perioadă lungă de timp. Dar același lucru se poate spune și despre sentimentul de prospețime de după duș.

Vă propunem cele mai bune cărți despre motivație, după lecturarea cărora vei fi un alt om:

1. Brand You 50 – Branding (Tom Piters); „Lovitura magică”, așa putem caracteriza această carte. Îi vei simți efectul din momentul în care vei citi primele rânduri.

2. How the mighty fall: and why some companies never give in (Jim Collins); Motivarea inversă – aleargă, ca să nu mori, functionează mereu. Jim Collins vine cu argumente de oțel, raționale, cu o descriere a metodologiei de cercetare, cu grafice și liste mari de literatură dupa fiecare capitol.

cărți-motivație

3. Delivering Happiness (Tony Hsieh); Unii văd cartea ca o orientare pentru dezvoltarea unui magazin online. Alții o cred – Biblia despre motivația angajaților. Toate acestea se află în ea, înfășurat în jurul principiului de inspirație – pentru a crea fericire, indiferent de ceea ce faci.

4. Disrupt Excerpts (Luke Williams); Gândește-te așa cum nu s-a gândit nimeni, acționaeaza așa cum nu o face nimeni – iata principalul slogan al cărtii. Luk Williams ne-a convins, că în lumea aculelor poți învinge doar luptând.