Care sunt dorințele ascunde ale unei femei: „Vreau să fiu singură cu tine…”

„Vreau o relație în care vei putea merge să bei ceva cu prietenii, iar a doua zi mă vei ruga să stau lângă tine. Ne vom îmbrățișa și ne vom bucura de aroma celuilalt și ne vom atinge reciproc. Vreau să discut cu tine despre orice în fiecare dimineață, dar uneori aș dori să fim în măsură să ne trăim propriile vieți în timpul zilei.

Vreau să îmi povestești despre nopțile petrecute cu prietenii. Despre fetele la care te-ai uitat. Vreau să îmi trimiți mesaje atunci când ieși în oraș. Chiar dacă vor fi fără sens, mă vor face să știu că te gândești la mine și eu la tine.

Vreau să râd când facem dragoste. Vreau să încerc lucruri noi și să râd fără niciun motiv. Vreau ca în timpul unei petreceri, să mă duci în altă cameră, pentru că nu mai poți aștepta.

Vreau să iau cina cu tine și să îmi spui ce crezi despre mine, iar eu să-ți împărtășesc gândurile mele despre tine. Vreau să purtăm discuții serioase despre ce e mai bine pentru noi: să locuim în țară sau să plecăm în străinătate; în oraș sau înconjurați de natură. Vreau să ne imaginăm împreună cum ar arăta casa visurilor noastre, chiar dacă credem că nu vom locui niciodată în ea. Vreau să îmi spui despre toate visurilele și planurile tale. Aștept momentul în care îmi vei spune „ia-ți pașaportul, mergem într-o călătorie”.

Vreau să simt frica alături de tine. Vreau să fac lucruri pe care nu le-aș face cu altcineva, pentru că tu ești singurul în care am încredere. Vreau să vin acasă după ce am dansat într-un club, iar tu să mă întâlnești, să mă săruți și să adorm lângă tine. Aș adormi atât de profund în brațele tale.

Vreau să ai propria ta viață. Vreau să fii capabil să simți că poți pleca pe câteva săptămâni și să nu fie o problemă, pentru că și eu am propria mea viață. Te-aș aștepta, chinuindu-mă până la întoarcerea ta.

Nu vreau să simți că trebuie să mă inviți la toate petrecerile prietenilor. Nici nu vreau să simt că trebuie să mergi cu mine la petrecerile prietenilor mei. În schimb vreau doar să fim în măsură să discutăm modul în care ne petrecem serile noastre separate.

Vreau ca lucrurile să fie simple și nu chiar. Vreau să fiu în măsură să îți pun tot felul de întrebări fără a avea idee de cum vor fi răspunsurile tale. Vreau să cred că sunt frumoasă, că le spui tuturor că sunt iubita ta, cu un profund sentiment de mândrie. Vreau să te aud spunând că mă iubești și eu să pot răspunde cu aceeași frază și cu toată sinceritatea. Vreau să îți cadă ochii pe trupul meu când voi merge înaintea ta.

Vreau să îmi fac planuri cu tine fără să mă gândesc dacă se vor adeveri vreodată. Vreau o relație care să îmi dea un sentiment de libertate. Vreau să fiu în stare să merg cu tine acasă cu sentimentul că azi a fost o zi perfectă și încă nu s-a terminat. Vreau să fiu persoana, singura persoană din lume, cu care vrei să faci dragoste. Vreau să trăiesc o viață aparte cu tine. Propria noastră viață. Împreună. Vreau să simt că suntem mereu împreună și că nu ne vom despărți niciodată. Și, într-o zi, te voi găsi.”

Articol original pe: huffingtonpost.ca