Care sunt defectele pe care bărbații le remarcă cu adevărat la femei

Aaron Trayster este jurnalistul american care a obosit de grijile pe care și le fac femeile raportat la aspectul lor exterior. De aia a decis să clarifice lucrurile și să spună care sunt defectele pe care bărbații le remarcă cu adevărat la femei și care dintre aceste defecte nu contează.

„Într-o zi am văzut-o pe soția mea Karel prinvindu-se în oglindă. „Cum crezi, dragul meu, merită să încerc această cremă pentru întinderea pielii?” I-am răspuns sincer că cel mai bun lucru pe care-l poate face pentru frumusețea ei este să doarmă câteva ore în plus. Nu i-am zis că eu, ca și alți bărbați, nu dau importanță anumitor lucruri. 

Vrei să economisești o mulțime de bani pe care-i cheltui pe multe chestii, doar pentru a ne impresiona pe noi, bărbații? Atunci citește acest adevăr. Bărbații nu remarcă:

Ai celulită sau burtică

Atunci când merg la plajă mi-e trist că fetele încearcă să-și acopere corpurile, pentru că se cred insuficient de frumoase. Ai celulită? Dar pe cine interesează acest moment? E în regulă! Dacă suntem atrași de o femeie, găsim o mulțime de alte motive. Important e să te simți bine în pielea ta.  

Nu ai sâni ideali

Bărbații pur și simplu se simt atrași de sânii femeilor, și nu contează forma sau mărimea lor. Sunt căsătorit de 10 ani cu soția mea, avem trei copii împreună, dar sânii ei sunt la fel de atractivi pentru mine, chiar dacă nu mai au aceeași formă ca în trecut. Pentru că știu că sunt ai ei.

Vârful părului despicat

Foarte multe femei își fac griji din cauza asta. Dar la fel de mulți bărbați nu pot să facă diferența dintre un păr sănătos și unul despicat la vârf. E inutil să-ți faci griji pentru lucruri atât de mici.

Ce remarcă bărbații:

Culoarea nenaturală a pielii 

Să te prăjești efectiv la solar, doar ca să pari mai bronzată și să ai pielea mai închisă la culoare este aiurea. Bărbatul care-ți spune că-i place că arăți ca un pui la grătar te minte. Majoritatea dintre noi acceptăm orice culoare a pielii, principalul să fie naturală, fină, a voastră. 

 Buze umflate artificial

Nu, o injecție în plus nu te va transforma în Angelina Jolie. Pur și simplu vei arăta de parcă abia ai ieșit de la dentistul care ți-a scos toți dinții.

Mult botox

Știi de ce bărbații resping femeile care folosesc botox? Pentru că după asta toate păreți la fel.

Cicatrici

Soția mea Karel are o cicatrice după cezariană. Știți, o remarc mereu. Dar asta nu înseamnă că această cicatrice mă deranjează. Ea pur și simplu îmi spune prin ce a trecut scumpa mea soție pentru a aduce pe lume copilul nostru. E povestea noastră comună.

Sunt lucruri care înfrumusețează femeia și lucruri care o îndepărtează de privirile unui bărbat. Pur și simplu ai grijă de tine, ai grijă și de sănătatea ta, atunci când te decizi să folosești tot felul de produse pentru a ne impresiona. Noi vă iubim și așa, contează să aveți emoție în voi, să trăiți din plin viața și să apreciați uneori eforturile noastre în a vă face fericite. Pentru că noi vă iubim mult.”

Sursa :