Cândva o să-ți pară rău că nu ai apreciat-o cu adevărat. Îți va fi dor și vei înțelege că nu e ca celelalte femei

Te vei trezi într-o dimineață cu un sentiment de gol interior, pentru că îți vei da seama că nu o mai ai alături. Ea se va afla în acel moment lângă bărbatul care îi va oferi lucrurile de care tu ai lipsit-o.

Când o vei privi, vei recunoaște același chip de cândva, dar ea nu va mai fi aceeași persoană. Ea nu te va mai privi cu aceeași admirație de cândva. Nu îți va mai fi accesibilă și îți vei pierde orice privilegiu de a o face fericită.

Peste un timp scurt, îți vei da seama că îți este nespus de dor de ea. De acele conversații de care nu vă puteați sătura ore în șir. Îți vor lipsi mesajele pline de afecțiune pe care ea ți le trimitea regulat. Ea nu te va mai suna niciodată… E atât de dureros să-ți dai seama că nu îi vei mai auzi glasul…

Despărțirea te va face să înțelegi că ea este diferită de toate persoanele pe care le-ai cunoscut vreodată. Atunci te vei întreba cu amărăciune cine va mai fi alături de tine când vei avea nevoie.

Trebuie să înțelegi că o relație nu funcționează unilateral. Era firesc ca după o perioadă lungă în care ea se sacrifica pentru tine, iar tu rămâneai indiferent – să cedeze.

Prin nopți ce-ți vor părea infinit de lungi, îți vei aminti de toate clipele fericite petrecute cu ea. Vei regreta că nu ai apreciat-o îndeajuns. A fost o greșeală amarnică să consideri că era slabă atunci când se lăsa folosită de tine. Era mai puternică decât tine, pentru că era conștientă de jocul tău.

Vei conștientiza toată durerea pe care i-ai provocat-o, dar va fi prea târziu. Te vei lăsa în întregime copleșit de situație, așa  încât nu vei mai fi în stare nici să o saluți, fără ca să te simți zdruncinat pe dinăuntru.

În viața fiecărei femei vine clipa unei maturizări emoționale. De aceea, în momentul în care ea a conștientizat că relația voastră este una disfuncțională, din punct de vedere afectiv, cea mai bună decizie pentru ea a fost să te părăsească.

Ea va întâlni pe acel cineva care o va prețui la justa ei valoare. Tu însă, deși e dificil să recunoști, vei rămâne cu un sentiment de tristețe că totul s-a terminat în acest mod…

Sursa :