Cândva ai fost fericită fără el. Și poți fi din nou!

Totul este trecător. Iubirea este cea mai uimitoare și frumoasă emoție din univers, până te distruge complet. Nimic nu provoacă mai multă durere ca despărțirea. Fie ea din propria inițiativă sau o alegere comună, oricum îți trebuie timp să treci peste, e o normalitate ca în primele săptămâni să te simți groaznic.

Imediat după o despărțire vei avea senzația că nu vei mai găsi omul potrivit și nu vei mai fi fericită. Da, uneori iubirea îți colorează viața cu cele mai frumoase și luminoase culori, alteori te poate arunca în obscuritate. În astfel de momente triste, este important să-ți amintești cât de des lumea noastră se schimbă. Azi te poți simți nefericită, dar acest sentiment nu e veșnic. Ridică-te și începe totul de la început. Cel mai important lucru pe care trebuie să-l faci în astfel de clipe triste e să meditezi, simte-te liberă și nu evita oportunitatea de a sta acasă, de a plânge sau de a mânca pizza. Fă ceea ce simți tu.

Exteriorizează-ți emoțiile, nu le nega. Atunci când păstrezi în sinea ta acele sentimente oribile și încerci să nu le trăiești, acumulezi în interiorul tău frustrări și frici de care mai devreme sau mai târziu va trebui să scapi, să-ți faci regulă în suflet și-n gânduri. Când ești pregătită pentru schimbări și vrei din nou să fii fericită, toate temerile dispar. Nu trebuie să fii în depresie și să te gândești la faptul că niciodată nu vei mai iubi. Nu trebuie să renunți și să crezi că nu meriți iubirea cuiva. Pur și simplu trăiește suferința și trebuie să înțelegi un lucru important: această trăire va dispărea, vei trece peste această tortură și în cele din urmă te vei regăsi, vei fi din nou tu – femeia plină de viață.

 

Sursa :