Când voia să-i facă o poză, el nu-i spunea: “zâmbește frumos”, dar îi spunea “te iubesc” și zâmbetul ei era cel mai frumos

O femeie e frumoasă nu atunci când picioarele ei pe jumătate goale fascinează un bărbat. Și nici când sânii ei întorc toate privirile. Sau când cucerește din două cuvinte. O femeie e frumoasă prin feminitatea ei. Și prin grija și dragostea omului iubit. Pentru că femeile au tot respectul și admirația când sunt corecte și simple și înfloresc la rândul lor când bărbatul de lângă le poartă de grijă și iubire. O femeie este frumoasă când este iubită.

Dragostea unui bărbat transformă o femeie. O face mai puternică, mai încrezută, mai senină și caldă. O face să uite de un trecut trist și de niște amintiri nepotrivite. O face să zâmbească sincer, poate prima dată după mult timp și îi aduce încrederea în sufletul ei. Dragostea unui bărbat întregește o femeie. Și nu are treabă cu felul femeii de a reuși singură, de a demonstra, de a cuceri. E dincolo de partea materială, dincolo de rutina zilei. E starea fericită în care pur și simplu știi că cineva te iubește, poate mai mult decât pe el. E să vrei și tu să iubești. Bărbatul care iubește împlinește o femeie. Îi oferă susținere, grija din fiecare zi și senzația plăcută, când în fiecare seară aude un “noapte bună, iubito” și știe că e sincer.

Nu e în griji și problemele din fiecare zi. Nu e în ce va fi peste câțiva ani. Nici în teamă nu e. E în siguranța pe care femeia o percepe alături de bărbatul potrivit. E în planurile comune de viitor. E în certitudinea că, indiferent de orice, el va fi aproape, el va susține. Restul nu e decât povestea unei relații fericite. Și frumusețea femeii pe care o trăiești cu fiecare zâmbet al ei, cu fiecare gest și răspuns. Dragostea e cea care schimbă destine și schimbă oameni.

Când vroia să-i facă o poză, el nu-i spunea: “zâmbește frumos”, dar îi spunea “te iubesc” și zâmbetul ei era cel mai frumos.