Când vei înțelege că ai nevoie de ea, alături îi va fi cel care a înțeles asta mai devreme

Se întâmplă să lași și să regreți apoi. Se întâmplă să pleci și să vrei să revii. Se întâmplă să îndepărtezi și după asta tot ce-ți dorești mai mult e să simți îmbrățișarea omului drag. Uneori înțelegi cât de mult iubești abia când nu mai poți să demonstrezi asta. Când ai pierdut prima șansă, ai profitat de-a doua, ți-ai bătut joc de a treia și ai plecat. Când ai fost indiferent și-ai dorit fericirea. Când îți vei da seama că ai nevoie de ea.

Când vei înțelege că ai nevoie de ea, alături va fi cineva care a înțeles asta din prima. Cineva căruia îi va păsa cum se simte, ce mai face, dacă nu-i este frig seara sau dacă are nevoie de niște vorbe calde. Cineva care va trăi fericit toate visurile pe care odată vi le-ați pus împreună. Vor călători în toată lumea. O va cere de soție și ea va accepta fericită. Vor avea copii frumoși și-o familie pe măsură. Ce vor mai conta atunci regretele? Vei înțelege că ai nevoie de ea când o vei vedea frumoasă la brațul lui, ținând de mână doi copii ce puteau fi ai tăi. Vei ști că ea e sufletul tău pereche când după ani buni vei păstra pozele cu ea și toate amintirile. Și cel mai important, o vei păstra în inimă.

Când vei înțelege că ai nevoie de ea, vei fi bărbatul bun, corect și plin de încredere. Îți vei învăța deja lecția și vei recunoaște că ai greșit. Vei avea o mulțime de admiratoare și tot pe atâtea femei vor dori să te aibă alături. Dar nici una dintre ele nu va conta așa cum a contat ea. Și pe niciuna nu o vei iubi așa cum ai iubit-o pe ea. Și poate că ea te-ar fi vrut pe tine în locul lui. Ar fi ținut de mână copiii tăi. Și ți-ar fi spus ție un sincer “te iubesc”. Dar ai fost indiferent, ai trădat, ai plecat. Se întâmplă să lași și să regreți apoi. Se întâmplă să pleci și să vrei să revii. De ce să nu fii acum alături de ea și acum să o iubești cum poți tu mai bine? Ca peste ani, în loc de regrete să fie îmbrățișarea ei și în loc de suferință, doi copii să îți spună tată.

Când vei înțelege că ai nevoie de ea, alături îi va fi cel care a înțeles asta mai devreme. – citat cu autor anonim