Când un bărbat se îndrăgostește de sufletul tău și când vrea doar o aventură: câteva diferențe importante

Un bărbat îndrăgostit nu este indiferent sau egoist, înțelegi asta de fiecare dată când se apropie de sufletul tău și caută să aibă grijă, se interesează de tine, îți vrea binele, empatizează cu stările tale, se conectează la lumea ta.

El nu mai vrea aventuri superficiale, interacțiuni banale, povești care sunt uitate ușor. Vrea să construiască alături de tine, înțelege cât de importantă ești pentru el, alege să te cunoască cu adevărat, să-ți îmbrățișeze felul de a fi.

Te admiră și adoră să stea de vorbă cu tine, să petreacă cât mai mult timp cu tine, să lase loc pentru o interacțiune firească, pentru cuvinte sincere. Nu își permite să te judece, să profite de sensibilitatea ta, să se joace cu emoțiile tale.

În shimb, bărbatul care vrea doar o aventură nu se complică cu asumări în plus, se rezumă la promisiuni false și cuceriri imediate. Starea lui de bine contează mai mult, scopurile lui sunt mai importante, interesele lui au valoare.

Nu are timp să comunice cu tine într-un mod deschis, nu vrea să-ți spună mai multe detalii, știind că oricum această poveste se va sfârși. Nu se interesează de tine, nu te întreabă cum te simți și dacă ai nevoie de ceva, nu-i pasă.

Se rezumă la o interacțiune de moment, fuge pe ușa din spate imediat cum se complică lucrurile, nici nu încearcă să ofere siguranță, o perspectivă, o șansă la un viitor comun. Are mereu un comportament defensiv.

Cel care te iubește are toate motivele să te susțină, să fie aproape

Ești pentru el o prioritate, ești femeia de dragul căreia acceptă schimbarea, vrea să fie mai bun, vrea să demonstreze că are inteții bune. Rămâne devotat și implicat, singura lui preocupare este să aducă fericirea și liniștea în sufletul tău.

Această grijă nu este o întâmplare, un moft. Este felul în care lasă acele sentimente profunde să se manifeste, modul în care se atașează emoțional și insistă să ofere tot ce are mai bun. Nu se preface, nu fuge de tine, nu ascunde nimic de tine.

Este corect cu tine, refuză să te mintă, mereu atent la detalii. Te încurajează să nu renunți atât de ușor, te susține în toate, acceptă oricând compromisul și evită certurile inutile. Iubirea în provoacă să fie grijuliu, prezent, afectuos, sincer.

Dacă ar vrea doar o aventură, ar minți pentru a-și crea anumite avantaje, nu ar depune eforturi să îmbunătățească relația voastră, nu ar încerca să repare lucrurile, să cedeze în situații dificile. Totul s-ar reduce la propriile dorințe și așteptări.

Ar găsi alte priorități, ar trăi alte experiențe mai importante, și-ar face planuri de viitor fără să te implice. Nu ar fi loc și pentru tine în lumea lui, nu ar căuta motive de recunoștință. Ar veni alături de tine doar când ar avea chef.

Îmbrățișează lumea omului drag, dacă știi că te iubește cu adevărat și îi pasă, dacă îți demonstrează în fiecare zi că îți vrea binele și te susține, dacă este aproape de sufletul tău.

© De Vorbă cu Tine