Când un bărbat aude aceste fraze de la femeia iubită, este gata să-i ofere toată dragostea și grija lui

Sunt cuvinte care contează, sunt mesaje care apropie și trezesc în bărbat cele mai frumoase sentimente, sunt gesturi care transmit o anumită energie, conving că are rost. E important să simți din toată inima, să nu ai intenții ascunse, să îți pese.

Lasă în urmă expresii siropoase și cuvinte cuceritoare, vino alături cu încredere și vorbește despre afecțiune, despre un atașament sănătos, despre dorința de a construi împreună, despre motive de admirație. Convinge că totul are rost.

Am încredere în tine

Încrederea ta este atât de importantă pentru el, atunci când îi confirmi că este acel bărbat demn și asumat, că tot ce se întâmplă aduce liniște și recunoștință în inima ta, că există o perspectivă  frumoasă a lucrurilor, că ești aproape.

Nu te ascunzi după aparențe, nu trăiești în mod superficial. Îl asiguri că ai aceleași intenții bune, îi recunoști valoarea, te interesează binele relației, vrei să fii lângă acest om. Există respect și încredere, există siguranță și devotament.

Îmi pasă

Nu te rezumi la o relație superficială, nu vii aproape cu pretenții exagerate și așteptări inutile. Te conectezi emoțional, te implici în fiecare zi, faci eforturi ca povestea voastră să funcționeze, reacționezi la provocări și ai grijă de lumea voastră.

Empatizezi cu emoțiile lui, ești gata să susții și să încurajezi, îi înțelegi și îi validezi stările, trăiești omul. Nu lași lucrurile să se întâmple pur și simplu, nu ești indiferentă la realitatea din fiecare zi. Ești sigură că are rost să oferi, să iubești.

Mă mândresc cu tine, dragul meu

Cât de mult contează susținerea și admirația ta, atunci când îi recunoști eforturile și intențiile, când lași loc pentru afecțiune și grijă, când îl percepi ca fiind omul tău, bărbatul drag pe care îl apreciezi enorm și îl vrei aproape.

El este și mai motivat să îți confirme că vrea mai mult decât o aventură, construiește alături de tine, nu uită nici de propria lume, de acele lucruri care contează pentru suflet. Este omul tău de încredere, cel care aduce liniște și siguranță în viața ta.

Îmi este dor și te iubesc

Nu te detașezi emoțional, nu cauți motive de supărare. Recunoști că simți ceva atât de special, accepți emoția în inima ta, ești gata să îmbrățișezi omul și să-i răspunzi cu drag și multă afecțiune. Lași iubirea să construiască poduri între lumile voastre.

Alegi să oferi și să simți, ai curajul să riști și să treci dincolo de superficial. Știi că alături de tine este un bărbat demn, pe care îl iubești atât de mult, alături de care vrei să trăiești cele mai frumoase experiențe.

Te ascult

Uneori își deschide sufletul și acceptă să fie sensibil. Uneori lasă sinceritatea să anuleze orice urmă de egoism. Atunci reacția și implicarea ta va conta mult. Tu alegi să te conectezi, să- i înțelegi povestea, să lași loc pentru mai mult decât o interacțiune.

Stai de vorbă cu el și vorbești despre toate lucrurile importante, lași discuțiile sincere să aducă liniștea în inimile voastre. Atunci îți va răspunde cu recunoștință și dor, cu pasiune și încredere, pentru toată viața.

© De Vorbă cu Tine