Când te vei redescoperi alături de cineva, vei trăi un moment cu adevărat fascinant!

Cândva, o să întâlneşti persoana pe care o vei iubi din tot sufletul și exact atunci te vei descoperi pe tine însăţi!

Vei întâlni acea parte a sinelui, pe care cu mult timp în urmă ai ascuns-o de tot universul. Acea parte a sinelui pe care ai putea să o recunoşti doar în fotografiile copilăriei sau în privirea mamei.

Acea parte a sinelui, care este mai adevărată decât orice altceva care te-a reprezentat vreodată.

Iniţial, ai putea să nu o accepţi, pentru că îţi va părea străină, poate chiar stranie. Dar ulterior, când vei înţelege că iubeşti din toată inima pe cineva, vei realiza că această stranie senzaţie a autodescoperirii spirituale este de fapt FERICIREA.

Genul de fericire pe care o recunoşti prin fiori, prin zâmbete, printr-o încredere necondiţionată în cineva.

Ea îţi va trezi acel inexplicabil sentiment al unei nostalgii constante, al unui romantism lăuntric, care până în acest moment era suprimat de pragmatism şi rutină.

Şi atunci când vei realiza că toate aceste lucruri frumoase sunt reflecţia iubirii tale, te vei revolta… Vei cere dreptate universului, pentru toţi aceşti ani în care nu ştiai cine eşti, pentru că nu ai iubit.

În momentul când vei fi presată de povara acestui reproş grandios, vei înţelege cine eşti şi ce înseamnă să simţi!

Trebuie să ai puţină răbdare. Spiritualitatea universală a pregătit momentul potrivit pentru grandioasa ta reverie. Dar trebuie să aştepţi.

Să aştepţi până când nu vei găsi persoana ce-ţi va mângâia rănile, în acelaşi timp insistând asupra condiţiei autenticităţii personale.

Fii tu însăţi. Doar astfel poţi trăi, cu adevărat, senzaţia descoperirii sinelui prin iubire!

Sursa :