Când te cupinde frica, aminteşte-ţi că cerul e cel mai întunecat înainte de răsărit

Fiecare lucru, cât de mult nu ţi-ar plăcea el, uneori îţi dă mari bătăi de cap.

De exemplu, când omul se maturizează şi devine independent, el pleacă din cuibul părinţilor şi nu mai are un loc de trai. Sau are, dar condiţiile sunt mult mai rele. De exemplu – o chirie unde nu este apă caldă.

Este mai rău decât în confortabila casă a părinţilor, dar e un pas semnificativ spre independenţă.

Când un om demisionează de la un serviciu pe care-l urăște, temporar suferă o criză financiară. În schimb, este plin de motivaţie  şi pasiune.

Sau atunci când oamenii divorţează. Ai zice că se destramă ceva, însă ei simt un calm profund în suflet. Firește, dacă cauzele divorțului sunt pe deplin acceptate de ambii.

O nouă treaptă, cel mai des, sperie. Te simţi singur şi speriat odată ajuns acolo. După – te obişnuieşti, iar cu timpul îndrăgeşti acest lucru.

Nimic nu este mai important decât lovituriLE pe la spate, pe care singuri ni le oferim în anumite momente ale vieții. Atunci, pe jumătate învinși, pe jumătate dezamăgiți, decidem să mergem mai departe, motivați de ceea ce abia urmează.

Trebuie să privești lucrurile prin prisma propriei experiențe, continuând să riști, să-ți fie teamă, să nu crezi, dar să mergi mai departe.

Din acest motiv oamenii cu experienţă adesea se bucură când se despart, divorţează sau au pierdut ceva. Ei ştiu că cerul este cel mai întunecat anume înainte de răsărit.