Când simți că nu poți să sărbătorești viața, sărbătorește asta!

Când ești confuz, sărbătorește. În acest moment moment nu simți necesitatea de a cunoaște, ești eliberat de presiunea de a ști cu exactitate ceva. Ești conștient de faptul că ești confuz, prin urmare, ești mai aproape de claritate.

Când ai dubii, sărbătorește. Ești curios la fel ca înainte. Nu ai ajuns la vreo concluzie. Nu ești încrezător în informația pe care o posezi. Nu îți consolidezi egocentrismul prin deținerea ”adevărurilor”.

Când îți este frică, sărbătorește. Mergi în direcția necunoscutului, lăsând în spate lumea pe care o cunoști, care îmbătrânește, care moare.

Intri într-o lume nouă. Aici frica și grijile stau aproape de tine. Iluzia siguranței eului dispare. Teama te poate proteja, nu o evita.

Când ești furios, sărbătorește. Simte-i sălbăticia, puterea și forța. Viața se scurge prin tine, una nefiltrată. Ești în căutarea propriului cântec al vieții. Cu pasiune, lupți pentru o cauză și îi aperi pe cei slabi, pe cei care nu au glas. Furia este raportată la curaj, cu hotărârea de a merge prin viață să aperi emoțiile la care ții, fie și în fața pericolului.

Când te-ai rătăcit, sărbătorește. În fiecare călătorie măreață eroul câteodată se abate de la drum și se îndoiește de propria putere. Pierde-te pentru a te regăsi. Simte-ți prezența, ascultă-ți respirația și bătăile inimii. Dacă nu știi ce pas să faci următorul, fă unul mare. Acel pas va fi ideal. Ascultă-ți îndoielile tale. Ca urmare, neapărat vei reveni pe drumul corect, pe drumul tău.

Când simți tristețe, sărbătorește. Nu ești de piatră. Nu ți-ai încuiat inima pentru emoțiile nedorite. Ești deschis vieții. Tristețea este vechiul cunoscut al fiecăruia, care vine la tine după ajutor. Nu este greșit să experimentezi acest sentiment. El doar vrea să ocupe un loc la masă, alături de bucurie.

Când simți că nu poți să sărbătorești viața, sărbătorește asta. Acum ești sincer. Vorbești despre esența momentului prezent. Ai ochii deschiși.