Când nu știi cum să acționezi lângă o femeie, acționează ca un bărbat

Dacă vezi că alții au lăsat, au iubit pe jumătate, nu s-au ținut de cuvânt și au făcut să sufere o femeie, nu fi ca ei. Pentru că ei nu sunt bărbați adevărați. Dacă ți-au spus unii că e mai bine să fii dur, să înșeli și să îți bați joc de o femeie, nu fi ca ei. Pentru că ei nu sunt bărbați adevărați. Dacă într-o zi nu vei ști ce să faci, ce decizie să iei și încotro să mergi, nu asculta de nimeni și nu proceda la nimereală. Tu pur și simplu fii bărbat. Bărbatul ei.

Când nu știi dacă iubești sau nu pe femeia de alături, fii bărbat și spune-i asta. Nu te folosi de ea. Ia o decizie rațională și corectă. Nu te lăsa dominat de pofte, ascultă-ți inima și procedează bărbătește. Mulțumește-i că a fost cu tine și pleacă sau rămâi alături și iubește-o. Când nu știi dacă vrei să continui sau nu o relație cu femeia de lângă tine, nu începe să-i reproșezi asta. Să o învinovățești de nepricepere. Tu doar imaginează-ți cum ai fi tu fără ea. Azi, mâine, mereu. Dacă îți permite inima, pune capăt acestei relații. Dacă nu, construiește mai departe. Fii bărbat.

Nu contează părerea altora, cum nu contează acțiunile lor. Deciziile tale îți aparțin și consecințele la fel. Lecțiile de viață tot de tine trebuie să fie trăite. Experiențele numai tu le gestionezi. Cazi și apoi te ridici. Înfrunți lumea și trecutul. Ești bărbat. Ești corect. E la fel și atunci când ai o femeie alături. Dacă nu știi ce simți față de ea, trezește bărbăția din tine, încrederea și emoțiile și procedează așa cum știi că este mai bine. Sau ești cu ea, sau nu. Sau o susții, sau nu o mai suni. Tu devii omul ei de încredere, deci nu are cum fi altfel. Tu pur și simplu fii bărbat. Bărbatul ei.

Când nu știi cum să acționezi, acționează ca un bărbat.