Când în jur este multă neliniște, ai grijă de tine

Nu de fiecare dată este așa cum îți dorești. Pot fi zile care să te dea peste cap și să-ți facă viața mai tristă, să te facă să suferi chiar. Nu mereu este liniște în jurul tău sau chiar în viața ta. Dar mereu trebuie să ai grijă să te afli în echilibru cu sine. cu sentimentele tale, cu gândurile tale.

Când începi să simți că lucrurile nu mai merg așa cum ai planificat sau nu mai merg deloc, începe să ai grijă de tine.
Când în jurul tău nu mai este calmitate, ai grijă de tine. Nu mai lăsa lucrurile neterminate, nu mai pleca fără să spui nimic. Nu mai fugi fără să lași în urma ta un răspuns.

Fie că este vorba de un mesaj la care nu ai răspuns de cel puțin o săptămână. Fie că este o carte te pe care ai început să o citești, dar din varii motive ai abandonat-o. Fie că este vorba de un telefon pe care nu l-ai dat la timp.

Toate aceste lucruri neterminate se reflectă asupra ta din nou din nou, se adună la periferia conștiinței tale, începe să atârne ca o piatră și îți vor provoca dureri sufletești chiar și atunci când îți va părea totul în jur liniștit și frumos.

Uneori, cea mai bună decizie ar fi să renunți

În primul rând, la tot ce te face să suferi. Să începi să faci ceva nou pentru tine. Să începi să iei decizii doar pentru propria ta persoană, fără să simți că datorezi ceva cuiva.

Începe să planifici doar câte un lucru pe care să-l duci cu bine la îndeplinire, apoi să începi alt lucru. Pășește treaptă cu treaptă, tot mai sus și mai sus, dar fără să te simți împovărată. Începe să ai grijă de tine.

Trăiește fiecare zi cu pași mici, dar foarte siguri, în plină armonie cu tine însăți și toate lucrurile din jurul tău vor deveni așa cum ți-ai dorit dintotdeauna.