fb

Când doi oameni țin unul la celălalt, ce mai contează cum se numește relația lor? Dacă țineți unul la celălalt, ce mai contează cum se numește relația voastră?

Femeile au obiceiul să reproșeze când o relație nu merge. Să aducă argumente, să încerce să schimbe sau să critice, să vină cu o mie de păreri și să spună că asta nici nu o poți numi relație. Bărbații au obiceiul să tacă. Atunci ei fie fac ceva, fie nu fac nimic. Până atunci însă, ambii vor trebui să gândească serios cât de mult se implică, cât de mult oferă, cât de mult ajută și susțin pentru ca relația să meargă. Cel mai puțin vor trebui să se gândească la cum poți numi relația lor. Pe alții poate și va interesa, dar nu și pe ei. Alții vor analiza, vor bănui, se vor da cu părerea despre ce e cu adevărat între doi oameni. Voi însă, cei care și creați relația, trebuie doar să iubiți. Să iubiți și să construiți. De titluri să-și facă timp bârfitorii.

Cei care își unesc destinele nu transformă dragostea într-o analiză. Și nu încearcă să găsească sinonime pentru fericirea din fiecare zi. Nici antonime pentru indiferență. Ei nu vor ști cum e să fii indiferent. Vor ține unul la celălalt, vor căuta să aducă în fiecare zi cât mai multă înțelegere în relația lor. Vor ști că e o relație frumoasă după implicarea lui, recunoașterea ei și împlinirea ambilor. Vor trece zâmbind peste momente mai grele și vor căuta să dezvolte ceea ce au început odată. Ambii vor fi perfecționiști și creatori de frumos. Deja cum se va numi acest frumos, treabă nu vor avea să caute. Da, va veni momentul în care ea va dori să știe ce este între ei, dar parcă răspunsul va veni de la sine. Nu se va teme de complicații și nici de lucruri ușoare, odată ce ambele sunt trăite alături de el. Atât.

Dacă țineți unul la celălalt, ce mai contează cum se numește relația voastră? Flirt, aventură, relație pe viață. Să fie și un moment frumos care va dura mai mult decât alții ar da. Ce contează cât dau alții, atât timp cât voi oferiți tot. Dacă țineți unul la celălalt, ce mai contează la cine trăiți, cum trăiți, cum vă numesc alții împreună, ce părere au. Ce contează cum vă vede lumea, atât timp cât voi vă vedeți două jumătăți ale aceluiași întreg? Trăiți simplu, detașat de gânduri de umplutură. Trăiți frumos, liber, egal ca implicare și total ca devotament.  Cât despre cum să-i spuneți relației voastre…spuneți-i simplu, fericire!

Când doi oameni țin unul la celălalt, ce mai contează cum se numește relația lor? Dacă țineți unul la celălalt, ce mai contează cum se numește relația voastră?