Când apare un bărbat în viața ta și vezi că luptă pentru fericirea voastră, iubește-l cât de mult poți. Alții în locul lui nu au făcut asta!

Mă gândeam că dacă ar fi să-l iubești pe cel care luptă pentru fericirea ta, ai fi o altă femeie. Mai fericită, mai împlinită și mai optimistă. Cu părere de rău nu o faci, alegi să-l respingi și cauți pe altcineva în altă parte care nu e în stare să-ți ofere nimic din tot ce-ți dorești. Procedezi astfel, fiindcă ai motivele tale, ai gânduri și temeri pe care nimeni nu le poate judeca sau critica. Dar înainte să renunți la persoana care te-ar face cel mai fericit om, să te gândești dacă a existat cineva în viața ta care să lupte pentru tine.

Când apare un bărbat în viața ta și vezi că luptă pentru fericirea voastră, iubește-l cât de mult poți. Alții în locul lui nu au făcut asta! Alții în locul lui nu ți-au arătat cât de mult țin la tine. Nu ți-au dăruit amintiri frumoase, nu ți-au demonstrat că le pasă și că te vor lângă ei. Nu te-au ținut de mână și poate că nu te-au apelat la patru dimineața să-ți spună cât de dor le este sau nu au avut grijă de tine atunci când te simțeai rău. Nu au crezut în abilitățile tale și nu au știut să citească printre cuvinte. Acest om o face. Îți arată că-i pasă, că pentru el nu ești o oricare și vrea să te vadă zâmbind. El îți spune că defectele tale sunt perfecte.

Pentru faptul că te vrea fericită, iubește-l cât de mult poți. Iubește-l, deoarece el o face atât de frumos, iar ceilalți nu au făcut-o. Respectă-l, fiindcă te prețuiește și vede în tine ceea ce nu au putut descoperi ceilalți. Îmbrățișează-l și ai grijă de el, pentru că are nevoie de tine și niciodată nu te va părăsi la greu. Iar ceilalți au făcut-o, pur și simplu ți-au întors spatele atunci când erai la pământ. Și el ți-a oferit mâna lui ca să poți fi fericită.

Când apare un bărbat în viața ta și vezi că luptă pentru fericirea voastră, iubește-l cât de mult poți. Alții în locul lui nu au făcut asta! – citat cu autor anonim