Găsește pe cineva, alături de care vei spune că ești „acasă”, indiferent unde ar fi asta!

Asociem casa cu locul unde dormim, am crescut, unde sunt prietenii, familia. Atunci când suntem întrebați unde locuim, de obicei ne referim la un oraș. Dar, recent am realizat că, acasă este omul care îți dă motive să mai stai și să nu pleci. Acasă te simți în siguranță, nu pentru că locuiești într-un un oraș cu rata scăzută a criminalității, ci pentru că ești lângă omul care te face să te simți protejată.

Omul care îți este alături și îți amintește că indiferent de situația în care te vei afla, nu te va părăsi. Omul care îți dă motive să te întorci „acasă”.

Acasă este locul unde te simți iubită și apreciată cu toate imperfecțiunele pe care le ai. Acasă este omul care te face să te simți cea mai fericită femeie de pe acest pământ.

Sper că vei găsi un astfel de om. Vei găsi pe cineva care nu va pleca, chiar dacă va trebui să o facă. Sper că vei găsi pe cineva care te va aștepta să te întorci.

Acasă este omul care poate vedea durerea din ochii tăi chiar și atunci când zâmbești. Acasă este omul care nu-ți rezolvă problemele, dar mereu îți este alături. Acasă e acea conexiune pe care n-o poți explica, dar simți că există între voi doi.

Acasă e omul care te înțelege și în care poți avea încredere. Îi spui visurile care poate niciodată nu se vor materializa, dar acest om crede în tine. Îți cunoaște complexele, anxietatea și frica, dar te ajută să te descoperi, să te dezvolți. Știe când și cum să vorbească.

Acasă te așteaptă omul care te vindecă cu atingerile sale. Fericirea lui se împarte la doi. Acasă este omul cu care ai încetat să fii egoistă, fiindcă îl vrei fericit.

Omul pentru care ești gata să treci peste orice. Dacă l-ai pierde inima ta s-ar rupe în mii de bucăți.

Sper că vei întâlni pe cineva care va deveni casa ta. Sper că vei întîlni omul de care nu te vei despărți niciodată.

Sursa :