fb

Ca să cucerești cu adevărat o femeie, ai nevoie de 3 lucruri!

Bărbații s-au născut să fie cuceritori, iar femeile să fie cucerite. E în sângele unui bărbat să lase o floare pe-o margine de pat dimineața sau să surprindă cu o piesă cântată ei. Să dea gata cu fraze din filme cunoscute, să facă glume pe seama inflației și să meargă patru intersecții pe bordură… alături de ea. Să știe răspunsuri înainte de a cunoaște întrebări, să improvizeze dacă e cazul și în oricare dintre aceste momente – să cucerească. Frumos, galant, nebunesc și ce e mai important, firesc.

Atât femeile cât și bărbații și-au creat impresii greșite despre modul în care se cucerește o femeie. Unii bărbați nu mai cred în flirt și gesturi frumoase, nu dau doi bani pe o discuție purtată după miezul nopții prin oraș și nu știu că diferența dintre un sărut și un sărut așa cum i-ar place ei e suficient de mare. În schimb, cred că banii pot rezolva totul.

Dacă o inviți într-un local select și alegi cel mai bun vin, dacă plătești o călătorie la Roma sau Paris, crezi că așa s-au rezolvat lucrurile.

Sunt frumoase serile în doi sau călătoriile, dar ele vin ca bonus la ceea ce contează în realitate. Lucruri gen: o mașină luxoasă și o casă scumpă funcționează până când apare dorința femeii de a nu fi echivalată în bani, dar de a fi cucerită.

Un bărbat poate cuceri ușor dacă o face după cum îi dictează inima, mintea și dorința. Cert e că dintotdeauna bărbatul a fost un vânător. Unii dintre bărbați s-au transformat apoi în cumpărători de marfă, când și-au pierdut interesul, timpul sau puterea de a cuceri. Instinctul bărbatului însă îi spune că până când femeia devine a ta, trebuie să-i demonstrezi și să-ți demonstrezi că o poți face să spună acel DA.

Cucerirea unei femei mereu a fost dependentă de modul în care un bărbat vânează și ce scop își pune când vânează. Dacă își va folosi bunele maniere doar ca să o aducă în pat, nu va avea rost. Dacă va fi corect, va primi pe măsură. Felul în care știe să cucerească își va lăsa amprenta pe relația celor doi și pe bună dreptate la 70 de ani ea își va aminti nu din ce mașină a coborât, dar cât de elegant sau glumeț era el ani în urmă.

Lucrurile stau simplu când tratezi cucerirea ca un mod de a-ți găsi și a păstra lângă tine jumătatea vieții. Căci e greșit să cucerești o femeie la început și apoi să te oprești. La început cucerești ca să o ai lângă tine, apoi cucerești tot pe ea ca să o păstrezi lângă tine.

Înțelepciunea, simțul umorului și încrederea bărbatului că va reuși sunt modalități perfecte să cucerești o femeie. Pentru că ele sunt firești. Niciodată cucerirea nu a fost un moment prin care satisfaci doar femeia. Pentru că bărbatul a fost mereu un cuceritor prin natura lui. Ca să cucerești o femeie, ai nevoie de trei lucruri: înțelepciune, simțul umorului și încredere în tine.