Ca să atragi cu adevărat iubirea unui bărbat, trebuie mai întâi să te iubești pe tine

O relaţie puternică nu înseamnă doar declaraţii de dragoste veşnică şi pasiune. Înseamnă și multă muncă. Pentru mulţi dintre noi, relaţiile se transformă într-un câmp permanent de luptă. Ne luptăm cu noi înşine, cu neajunsurile noastre şi cu tot ce nu este corect în punctul nostru de vedere.

Uneori, femeile care vor o schimbare şi vor să simtă emoţii adevărate, ajung la psiholog. Acesta înţelege foarte bine că în spatele dorinţei de proprie schimbare se află dorinţa de a schimba lumea şi o altă persoană. O femeie caută o abordare cât mai subtilă pentru a ajunge la strunele sufletului unui bărbat.

Înainte de a ajunge la psiholog, femeia încearcă prin mijloacele ei proprii să influenţeze un bărbat. Suferă eșec, deci aapelează pentru o schimbare pe care, totuşi, în adâncul sufletului lor nu vor să o facă. Nu sunt gata şi nu vor să primească situaţia aşa cum este. Desigur, sunt şi femei pregătite pentru schimbări, dar sunt foarte puţine. 

O femeie adevărată într-atât se iubeşte şi se respectă pe sine, încât nu va căuta să lupte, să schimbe pe cineva şi cuiva ceva să demonstreze. Ea fie va primi situaţia aşa cum este, adaptându-se acestei situaţii, fie va pleca în căutarea a ceea ce îşi doreşte. 

Există atât de multe femei inteligente şi frumoase în jur, care ştiu să obţină multe de la viaţă, dar care nu se iubesc şi nu se respectă pe sine cu adevărat. Această lipsă de respect faţă de sine se manifestă foarte diferit. Unele femei îşi atribuie prea multe pentru sine, altcineva, din frica de acest lucru, cere prea mult respect pentru propria persoană. Dacă o femeie este o personalitate, ea nu are cum să fie lipsită de respect.

Este foarte important să simţi puterea din tine.

Credinţa în propriile principii, capacitatea de a-ţi ascunde sentimentele în public. O femeie care se iubeşte şi se respectă pe sine nu va depinde de dragostea unui bărbat, dar va şti ce vrea de la o relaţie, ei nu îi va fi frică să rămână singură, ea nu se va teme să îi spună bărbatului ei ce nu îi place şi ce o deranjează. Ea nu va acumula resentimente şi nemulţumiri, dar va avea suficient curaj să vorbească direct şi calm despre dorinţele ei. 

De obicei, bărbaţii care sunt prinși în multe activități, experimentează o lipsă de încărcătură emoţională. Lor le lipsesc emoţiile colorate. Atunci încearcă să primească aceste emoții de la o femeie. Iar femeia, dacă nu se respectă pe sine, va aştepta, la rândul ei, aceste emoţii de la bărbat. 

Bărbaţii care duc lipsă de emoţii, vor căuta o femeie energică, gata de acţiuni extraordinare. Desigur, nu toţi bărbaţii pot să reziste unei femei cu caracter irezistibil şi energie foarte puternică. Dacă femeie are alături de ea un bărbat plictisitor, el va avea nevoie de emoţiile ei. Iar femeia nu trebuie să fie plictisitoare, nemulţumită şi mereu supărată.

Atunci când un bărbat se gândeşte doar la cum să câştige mai mulţi bani, o femeie se gândeşte la mai multe lucruri în acelaşi timp: ce să gătească pentru cină, ce cumpărături să facă pentru casă şi cum să organizeze ziua de mâine. Iar în zilele de weekend aşteaptă să iasă la un film cu persoana dragă.

Atunci când acest lucru nu se întâmplă, femeia se simte foarte jignită, se simte inutilă şi neiubită. Bărbaţii nu se gândesc la acest lucru. ei abia aşteaptă să nu se mai gândească la muncă, de aceea nu sunt ei cu iniţiativa de a organiza seri romantice. 

De aceea, femeia trebuie în primul rând să fie sigură pe sine.

Să înveţe să se iubească şi să se respecte. O femeie care se plânge de lipsa iubirii nu se iubeşte pe sine însăşi. Dacă este sigură pe sine, are  obiective de viaţă, va atrage bărbaţi ca şi ea, care vor şti să îşi construiască carieră şi cu care vor avea o viaţă interesantă. Bărbaţilor le place să comunice cu femei entuziaste, care nu se fixează doar pe un singur lucru.

Fiecare persoană are propriul său vis. Pentru a-l realiza, trebuie doar să îl păstrăm bine şi să facem paşi mici, dar siguri spre îndeplinirea lui. A avea un obiectiv în viaţă oferă un sens asupra a ceea ce facem pentru a-l atinge. Făcându-i pe alţii fericiţi, noi înşine tindem spre fericire.

Oamenii energici atrag de partea lor doar lucruri pozitive, iar o femeie energică va atrage un bărbat la fel de puternic şi energic ca ea. Ca să facă acest lucru, o femeie trebuie în primul rând să se iubească pe sine, să fie interesantă şi să ştie să fie fericită.

Să aibă grijă de sine, să fie mulţumită de viaţă, găsindu-şi o ocupaţie care să-i aducă satisfacţie. Cu ea toţi vor vrea să fie alături, pentru că adevărata feminitate atrage. 

Sursa :