fb

Bună. Te iubesc. Pa!

Unii își doresc să iubească sincer, să aibă alături un om drag împreună cu care să împartă totul, să cuprindă dimineața pe cineva și seara să aibă la cine se întoarce.

Ei pot iubi cu adevărat, dar de cele mai multe ori întâlnesc oameni nepotriviți. Unii, dimpotrivă, găsesc un suflet deschis gata să-i iubească așa cum știu. Ei însă nu vor prețui. Nu vor ține la celălalt și vor găsi o normalitate în a transforma dragostea într-un sentiment de ocazie. Vor răni atașând oameni, vor ignora dorințe și gânduri de reciprocitate. Vor trăi cu un bună. te iubesc. pa.

Bună. Sunt eu, omul cu care ai atât de multe lucruri în comun. Îmi place mirosul tău, buzele și felul în care îmi răspunzi. Te admir pentru că nu ești ca celelalte.

Ți-aș putea oferi frumosul împachetat în săruturi dimineața și în îmbrățișări calde seara. Vreau să te cunosc, altfel decât au făcut-o cei dinaintea mea. Vreau să te fac fericită și gândul ăsta mi-e de ajuns ca să pornim pe același drum.

Eu știu, lângă tine nefericit nu pot fi. Așa că bună.

Te iubesc. Mi-am dat seama de asta când aproape de tine inima a început să bată mai tare. Când mi-a fost dor știindu-te departe. Când mi-ai fost aproape. Când mă jucam în părul tău. Te iubesc pentru ce sunt alături de tine.

Mă transformi. Mă faci să vreau mai mult, mai frumos. Împreună am reușit să creăm o lume a noastră, trăită în prezent. Împreună avem un vis comun. Îmi place să te ating, îmi place să te cuceresc. Te iubesc.

Pa. Gata, nu mai vreau și nu mai cred că se poate. Ești diferită, o străină. Nu cred că avem în comun mai mult decât niște nopți și cine luate împreună. Mă plictisești, nu mă cunoști și asta mă face să zic că nu ne potrivim. Să nu plângi, pentru că eu nu o voi face. A fost frumos, dar atât. Vei găsi pe altcineva. Pa.

Oamenii se despart înainte de a ajunge să se cunoască cu adevărat. Se împacă înainte de a apuca să înțeleagă de ce s-au certat și de asta relațiile sunt șubrede.

Se conving că nu sunt unul pentru celălalt înainte de a ști ce e asta să fii un tot întreg. Iubind însă, trăind momentele alături de cineva, dorind fericirea omului de alături, nu lași să se ajungă la un rămas bun spus în grabă. Nu ignori.

Advertisement

Nu rezumi totul cunoscând un om la suprafață, fără a-i ști sufletul. Nu transformi o iubire frumoasă, poate pe viață, într-un rece și gol bună. te iubesc. pa.

De Vorbă cu Emma