„Bună, mă mai ţii minte?”

„Bună, mă mai ţii minte?” Aşa a început, şi am fost fericit din prima secundă, pentru că mi-ai răspuns „Da.”

Şi tot atunci a început declinul relaţiei noastre, pentru că nu ştiam pe vremea aceea cel mai important lucru. Desigur că mă ţineai minte, căci eu sunt tu şi tu eşti eu…
M-ai chemat în viaţa ta ca să te uiţi la tine prin sufletul meu, aşa cum eu te-am chemat ca să-mi văd rănile din inima mea reflectate prin tine. Ne-am fost oglinzi, iubito, şi cele şapte luni minunate au fost preţul pe care l-am plătit, fiecare din noi, pentru ca eu să-ţi spun că încă îl mai iubeşti şi tu să-mi spui cât de mult am de lucrat cu mine pentru a mă vindeca, regăsi şi a mă pune la punct.

Îţi mulţumesc, iubito, pentru tot!
Îmi pare rău că nu a fost să fie perfect, dar mă bucur că a fost. Mă bucur şi preţuiesc fiecare secundă, căci nimic din viaţa mea nu mi-a deschis calea către înălţarea spiritului, către înţelegere, pace şi iubire armonioasă, către încrederea şi puterea din mine, ca timpul cât ai fost în viaţa mea. Meriţi preţuirea mea şi tot ce este mai bun în univers, pentru că eşti o rară piatră preţioasă, iar eu mă rog pentru fericirea ta şi ţi-o doresc sincer!
Iartă-mă, căci eu te-am iertat. Te iubesc şi te voi iubi mereu.
Dragii mei,
Dacă ar fi să vă spun vouă, tuturor bărbaţilor, ce am învăţat din cea mai valoroasă lecţie a vieţii mele, atunci aş spune aşa:

Fiţi echilibraţi. Pe toate planurile! Puneţi-vă la punct acum, din toate punctele de vedere! Fizic, emoţional, mental, financiar, social, relaţional. Nu de mâine, nu de luni, acum!

De ce? Pentru că nu se poate descrie durerea de a pierde cea mai de preţ femeie pe care ai întâlnit-o în toată viaţa ta, pentru simplul fapt că nu erai pregătit să o întâlneşti atunci, sau să îi fii perechea potrivită, omul care ai putea fi şi nu eşti încă.
De ce? Pentru că ea te cheamă şi tu o chemi, neîncetat, iar datoria ta de bărbat este să fii echilibrat atunci când vieţile voastre se întâlnesc.
De ce? Pentru că ea merită tot ce e mai bun, iar tu, ca să o meriţi, trebuie să fii mai mult decât şi-ar putea ea dori vreodată!
De ce? Pentru tine, în primul rând, pentru că tu meriţi să fii cea mai bună versiune a ta!
De ce? Nu mai întreba, treci la treabă şi îmi vei mulţumi mai târziu!

Folosiţi-vă de toate resursele disponibile şi rezolvaţi-vă problemele, rând pe rând.
Cheltuiţi mai puţin decât câştigaţi şi câştigaţi din ce în ce mai mult.
Trataţi-vă corpul.
Faceţi tot ce puteţi ca să arătaţi aşa cum vă place.
Vindecaţi-vă emoţional, sunt atât de multe metode de-a o face.
Împăcaţi-vă cu părinţii, copiii, rudele, prietenii, duşmanii, cu toţi. Iertaţi-i şi lăsaţi-i să vă ierte.
Citiţi zilnic şi dezvoltaţi-vă personal (presupun că v-ar plăcea ca ea să fie inteligentă).
Aveţi mereu încredere în voi.

Şi credeţi, căci e adevărat, EA va veni. Doar să fiţi pregătiţi…

Baftă!
D.