Bărbatul potrivit va aprecia și va iubi la tine tot ceea ce alții nu au avut curajul

Bărbatul potrivit nu se va speria. Nu se va teme de succesul tău, de independența ta și nici de sinceritatea ta. Nu se va speria de faptul că știi să te apreciezi.

Bărbatul potrivit nu se va speria de familia ta. Lui nu îi va fi frică de tatăl tău sever sau de fratele tău grijuliu. Nici de mama ta protectoare și nici de sora ta care oferă întrebări directe. Bărbatul potrivit îți va accepta fiecare membru al familiei tale. Va încerca să îi privească cu ochii tăi.

Bărbatul potrivit nu se va speria de o ceartă. El te va asculta dacă vei dori să-i zici ceva. Și va menține o discuție serioasă. Cu el nu te vei simți vinovată atunci când vei avea unele reproșuri.

Nu îți va spune ca faci isterie în zadar. El înțelege că o relație adesea înfruntă obstacole și ele trebuie soluționate.

Bărbatul potrivit nu îți va accentua complexele și punctele tale slabe. Nu te va provoca și nu te va face să fii geloasă intenționat. Alături de el nu te vei simți în plus. Alături de el te vei simți dorită și importantă. Te vei simți în siguranță.

Bărbatul potrivit va încerca să facă tot posibilul pentru a fi cu tine. Nu va căuta motive să plece sau circumstanțe nefavorabile care joacă împotriva cuplului vostru.

Nu va lăsa ca micile obstacole să-l oprească. Nu va aștepta condițiile ideale pentru a crea o familie. El va acționa, deoarece se teme să te piardă. Ideea de a fi departe de tine îl sperie cel mai mult.

Bărbatul potrivit îți va arăta cum se comportă un gentleman. Te va face sa simți diferența dintre el și toți foștii care nu te meritau.

Sursa :