fb

Bărbatul poate să spună dacă o femeie înșală, pur și simplu făcând asta…

Bărbații au un avantaj important. Aceștia pot spune dacă o femeie înșală doar… prinvind-o.

Potrivit unui nou studiu, doar privind fotografiile a două femei necunoscute, marea parte a bărbaților au fost capabili să determine cât de fidele sunt acestea partenerilor. Se pare că bărbații au un al șaselea simț care îi ajută să evidențieze o posibilă tentativă de a înșela.

In cadrul experimentului au participat peste 100 de tineri, studenți ai Universitatății Australia de Vest. Autorul studiului, Dr. Samantha Leyvers, a vrut să demonstreze că bărbațiiau capacitatea de a evalua dezvoltarea evolutivă a fidelității feminine.

Participanților li s-au dat 17 fotografii, pe fiecare dintre ele fiind două femei diferite: una dintre ele înșelase cel puțin de două ori partenerul, cealaltă niciodată.

Bărbații au fost rugați să aleagă care dintre femei, în opinia lor, a înșelat. Acest experiment a fost realizat de două ori cu diferite grupuri de bărbați.

Și ce crezi?

Cercetătorii au descoperit că bărbații au răspuns corect la aproape 80% din cazuri. Oamenii de știință cred că evoluția aa influențat capacitatea bărbaților de a evalua loialitatea femeii.

Dacă în cazul femeilor, din punct de vedere evolutiv, este important să aleagă cel mai bun bărbat, barbatii au nevoie de o femeie fidelă. Ei trebuie să fie siguri de asta, pentru a iubi cu adevărat.

Source :

soulpost