Bărbatul pe care vrei să-l urmezi, chiar și la capătul lumii!

În această lume complicată mulți dintre noi încep o relație, înaintând o listă de cerințe partenerului. Un bărbat ideal trebuie să fie astfel, o femeie ideală trebuie să fie astfel.

Eu știu cum trebuie să fie un bărbat alături de mine. Știu sigur că un astfel de om pe departe nu este ideal. El pur și simplu este bărbatul pe care aș vrea să-l urmez.

Bărbatul pe care aș vrea să-l urmez, ca și toți oamenii, face greșeli și uneori se îndoiește de sine însuși. Încearcă ceva nou, uneori cade, apoi se ridică și merge mai departe. El nu aleargă după cel mai rapid automobil, îmbrăcat în costum de super erou. El nu-și parchează elicopterul pe acoperișul unei clădiri luxoase. El nu lasă lat pe cineva cu mușchii săi. Pur și simplu e unul din milioanele de oameni, care se trezește dimineața, își trăiește ziua și apoi adoarme seara. E la fel ca mine. Și are sângele roșu.

Bărbatul pe care aș vrea să-l urmez lucrează mult. Asupra lui și asupra întregii lui și asta mă aranjează. Eu știu ce să fac, atât timp cât el salvează lumea. Mereu sunt alături, dacă are nevoie de mine. Așa e natura mea, să fiu feminină. Să iubesc, să cred, să alimentez cu energie și să fiu alături, indiferent de orice. Și să nu critic greșelile lui. Dacă el e bărbatul pe care aș vrea să-l urmez, înseamnă că face totul corect. El merge, iar eu după el. Din dragoste, nu din obligație.

Bărbatul pe care aș vrea să-l urmez uneori rănește cu absența lui. Apoi tace și se gândește. Apoi își cere iertare, din toată inima. Și-l iert, mereu îl iert, pentru că sunt la fel ca și el. Rănesc și eu, îmi er iertare, caut să fiu iertată.

Bărbatul pe care aș vrea să-l urmez uneori obosește și se ascunde în peștera lui. Așa se întâmplă cu bărbații pe care vrei să-i urmezi. Ei au nevoie de intimitate, pentru a se gândi asupra vieții. Sau să se întâlnească cu prietenii. Sau să stea singuri într-o cafenea. Și e bine asta.

Bărbatul pe care aș vrea să-l urmez nu vorbește mult despre emoțiile lui. Într-o zi te face să înțelegi că te iubește și că ești cel mai important om din viața lui. Apoi el pur și simplu acționează. Ceva face. Merge la serviciu, își dezvoltă afacerea, se dezvoltă pe sine însuși. Uneori păstrează distanța, alteori vine mai aproape. Când vine aproape, îmbrățișează. Privește în ochi. Atunci pur și simplu știi că e bărbatul pe care ai vrea să-l urmezi.

Nu este ca în filme. Niciun foc de articifii sau pasiune. Pur și simplu e omul tău, omul în care ai încredere și care crede în tine. E omul alături de care ți-e cald și bine.

Despre ce mă gândesc? Nu, nu dacă îl voi întâlni sau nu. Mă gândesc dacă eu sunt femeia care ar putea să apropie bărbatul, după care aș vrea să merg. Iar, atât timp cât iubesc, cred și sper, sunt sigură că îl voi întâlni.

Sursa :