Bărbatul, pe care trebuie să încetezi să-l tot aştepţi…

Bărbatul, care te face să simţi că-l iubeşti prea mult

Dacă într-un moment oarecare simți că-ţi iubeşti partenerul prea mult, în timp ce el este rece și indiferent, atunci trebuie să încetezi relaţia. Cu un bărbat potrivit nu o să te simți complexată din cauza sentimentelor tale.

Bărbatul, alături care nu te simţi în siguranţă

Dacă partenerul te face să simţi că nu eşti îndeajuns de bună pentru el, te face să nu mai vrei să fii tu însăţi, atunci trebuie să-ţi schimbi partenertul. Trebuie să-ţi găseşti un bărbat care te-ar face să te simţi specială, care te-ar provoca să te dezvolţi, nu să te urăşti.

Bărbatul, care nu are încredere în sine

Dacă alături de el nu te simţi sigură, cel mai probabil problema e în el. Încă nu şi-a organizat viaţa şi asta te influenţează şi pe tine, făcându-te să crezi că ceva merge greşit.

Bărbatul, care nu te face să crezi în propriile tale puteri

Dacă ori de câte ori iniţiezi un dialog cu partenerul tău, trebuie să-ţi formulezi în cap lucrurile care ar fi potrivite să le întrebi sau care nu l-ar ofensa, atunci crede-mă – aşa nu mai poate continua. Poţi fi fericită într-o relaţie doar atunci când te simţi absolut liberă, în propria ta piele.

Bărbatul care nu îţi este alături, atunci când ai nevoie de el

Dacă nu-ţi răspunde la mesaje şi apeluri, ori de câte ori îl contactezi pentru că ai nevoie de el, atunci trebuie să încetezi să tot învesteşti timp şi efort în relaţia dată.

Bărbatul care nu te preţuieşte

Dacă îl pui la încercare ca să-i arăţi cum ar fi viaţa fără tine, iar el nu suferă ci dimpotrivă, se simte fericit în compania prietenilor lui, atunci nu te merită. Lasă-l!

Continuă să-ţi respecţi partenerul şi astfel vei fi şi tu respectată. Doar astfel vei putea ajunge la o armonie puternică și la o relație fericită.

Sursa :