Bărbatul numește ,,femeie ușoară” pe doamna pe care a încercat să o aibă și nu i-a reușit

E simplu. El o vede întâmplător pe ea, îi place cum arată și ce spune, încearcă să flirteze, avansează cu vorbele și caută să treacă dincolo de limite. Ea însă e trecută prin genul de experimente și-l pune la distanță. El încearcă un ultim efort și, atunci când rezistența continuă, schimbă jocul și atacă. O face simplu și laș: începe să bârfească pe la toți cunoscuții că ea e cu fițe, că e de  bani gata, că e frumoasă și atât. Spune că e femeie ușoară. Prostie.

Așa sunt unii bărbați: când văd că prada nu mai vine la ei în plasă, pornesc să critice prada că nu e de bună calitate. Nu procedează toți așa, pentru că gentilomii probabil nici nu vor îndrăzni să pornească genul de cuceriri. În schimb, cei grosolani caută pur și simplu să obțină ce vor. Posibil la început să aibă intenții bune, care repede se evaporă sub privirile rezervate ale ei, femeia. Apoi totul nu e decât o repetiție exagerată. Așa zisul bărbat încearcă să se răzbune, iar femeia pur și simplu demult l-a și uitat.

Până la urmă, ceea ce vrei și felul în care vrei: ai. Să vrei să cucerești ca bărbat e necesar, dacă nu obligatoriu și ca intenție, și ca instinct natural. Dar să încerci să transformi asta în circ e absurd și total nepotrivit. Bărbatul vrea, dar nu e suficient să vrea. Dintre toate femeile pe care le dorește, vor fi și cele care nu vor trăi un sentiment reciproc. Poate multe vor fi. Dacă va căuta să le critice pe fiecare, atunci e sub îndoială calitatea lui de bărbat. Puțini însă înțeleg că femeia alege inclusiv observând toate nuanțele astea. Așa că după cum ești, primești. Ești bărbat până la urmă, vei avea până la urmă o femeie potrivită alături. Nu, atunci nu vei avea. E simplu.

Bărbatul numește ,,femeie ușoară” pe doamna pe care a încercat să o aibă și nu i-a reușit. – citat cu autor anonim

Foto: blogart.altervista.org