Bărbatul care te iubește și te respectă nu va face niciodată aceste 5 lucruri

Este o provocare să descoperi lângă sufletul tău un alt suflet de om, sincer și bun, conectat emoțional, gata în orice moment să se implice și să reacționeze în mod înțelept la diferite situații. Atunci simți că are rost, vrei să continui.

Este o greșeală să crezi că umilirea, frica sau dependența sunt o normalitate într-o relație sănătoasă. Este la fel de greșit să accepți o atitudine egoistă, un comportament toxic. Bărbatul care te respectă și te iubește nu va face niciodată aceste lucruri.

Nu își asumă rolul de partener

Este foarte ușor să spui „sunt alături de tine” sau „totul va fi bine”, este ușor să faci multe promisiuni goale, iar realitatea să fie alta. Un partener indiferent va evita orice atașament serios, orice contribuție importantă la binele relației.

Bărbatul iubitor nu va fugi de responsabilități. Dimpotrivă, va găsi în această alegere o modalitate perfectă să-și demonstreze afecțiunea și încrederea. Va veni cu răspunsuri potrivite, va acționa demn, va aduce siguranța între voi.

Nu petrece timp calitativ cu tine

Bărbatul iresponsabil vine și pleacă când vrea, se preface că vrea o relație serioasă, profită de sinceritatea unei femei. El nu are timp pentru femeia de alături, există doar interes și manipulări, amenințări și discuții superficiale.

Un bărbat care te respectă și te place încearcă să te cunoască cu adevărat, să stea de vorbă cu tine, să treacă dincolo de superficial. Pentru el timpul petrecut împreună este o sursă de lumină și de energie.

Nu te ascultă

Nu doar timpul petrecut împreună contează, dar și intenția celui de alături de se implica emoțional, de a asculta povestea și a empatiza cu ea, de a fi alături în momente complicate, de a rămâne conectat la stările tale.

Bărbatului iubitor îi pasă și îți vrea binele. El vine aproape de inima ta atunci când te simți prost, vine să simtă emoția ta, să înțeleagă ce se ascunde dincolo de aparențe. Pentru el liniștea și recunoștința ta contează mult.

Nu este fidel

Un afemeiat va trăda la prima ocazie, va evita să fie devotat și de încredere, va alege mereu propria libertate și propriile interese. El nu crede în relații de lungă durată, în iubirea față de o singură persoană.

Omul care te iubește elimină din start orice urmă de îndoială, refuză categoric să flirteze cu alte femei, să te considere o rezervă, să se joace cu emoțiile tale. El îți demonstrează încrederea și atașamentul său cu fiecare ocazie.

Nu te minte

Sunt bărbați care se folosesc de minciună pentru a păstra alături, care ascund adevărul și nu vor să se complice deschizându-și sufletul. Sunt bărbați care transformă minciuna în normalitate, îndepărtând femeia iubită.

Omul iubitor alege mereu adevărul, chiar și atunci când acest adevăr este dureros. Pentru el sinceritatea și încrederea dintre voi au mai mare valoare decât avantaje de moment. Va fi corect cu tine, în orice moment.

© De Vorbă cu Tine